Arrg ;@

Fan vad arg jag är!!
Det går inte o logga in på gavlefesten, uuusch vad störande! Jag hatar verkligen när saker & ting inte fungerar.. jag blir så matt! så nu går jag & kryper ner i sängen.

Jag berättar om dagen/kvällen imorgon (:
Är för mätt fortfarande för & prata om mat ;O huhu

Godnatt på er i alla fall =)


P.S 
Samma datum som dagen inträffar inte för ens om 4 år igen! ;D fast då 29.02.12

Dagens outfit somsagt (: ^^

image14

Underbart väder! = underbar dag (:

Tjingeling! Vilken fantastisk dag!! Vädret är underbart & det får mig att må underbart (: Vädret påverkar verkligen mig & mitt humör.
Våren är här & det kan inte bli så mycket bättre.

Nu har jag duschat & fixat mig, om en halvtimme blir det bussen till staden & träffa flickorna :) mysmys, blir väl en sväng runt på staden sen förmodar jag att det blir en latte på Waynes ? (; 
Dagens outfit ser ut följande, blå dieseljeans, svarta vagabond pums med spännen, en rosa/vit radig skorta h&m, silvtigt skärp till de från h&m, o sen min nya skinjacka (: eller fresten jag visar det på bild! ;D

Nu har jag inte så mycket mer & säga, hur dagen fortsätter får vi se, ska lägga upp en bild nu, hejs :)

Glömde :b

Fresten det blev ingen träning idag vilket känns tråkigt :/ men tiden räcker inte till helt enkelt.. kan ju lätt bli så när det är lov osv, men imorgon blir det i alla fall av! spinning imorgon också ;D woho jag hoppas att Eva är där!
Vi har inte tränat på 6 dagar :|:| hemskt.


Morgon dagen

-  Valbo, runt 13 
-  Staden en sväng, efter valbo
-  Fika på waynes med flickorna
-  Träna
-  Äta på church street

Jag kom precis på att, hur ska det här gå ihop??
Tiden räcker inte till ;S;S Vi hinner ju inte äta innan träningen & efter blir för sent ;S
Sällan!!! :/ aja den som lever får de hur det går ihop imorgon.

GODNATT


Shopping dag (;

Halva lovet har paserat, och det har börjat kanoners (;

Idag vaknade jag vid halv 10 brevid min soet kusin (: fan vad plats hon tar! hon är sju år och hur liten som helst, men tar upp mer än halva sängen ;O haha men det funkade i alla fall, knuffade på henne lite inatt så fixade de sig (: i alla fall, sen blev det frukost, sen umgicks med kusinerna osv här, sen åt vi fiskpinnar & potatis ;D helgott det, efter det blev de staden, träffade Sandra & Emma =) så gick vi o kikade på kläder, till helgen.. (: hittade flera fina skjortor på h&m ;) blev svårt o välja ;/ så det blev två st :) en rosa/vit och en blå/vit, sen den tredje ligger undanlagd tills imon.. :b sen så blev det en saltvatten spray, sen vidare mot cubus, skulle köpa ett linne men det satt inge bra, eller det var för ljust^ ska leta på ett lite mörkare :b men där blev det ett par svarta örghängen & ett par soeta trosor ;D hihi, sen kände jag hur mycket jag vill ha skinnjackan på jc, så vi gick ner dit så provade jag, och jag fann kärleken, så det blev ringa far ;D så kom han med pengar, blev genast 2300 rikare ;D men efter jc igen blev jag genast fattig ;/ så nu har jag inga pengar kvar :( det var ju lite tråkigt, menmen en skinjacka rikare ;D
Efter shoppandet blev det en stor latte på Waynes (:
Se tog jag & sandra bussen till mig & åt spaghetti med köttfärsås ;D hihi, sen vilade vi magen lite här, sen tog vi halv 10 bussen till staden, kikade runt lite o sen 20 över 10 bussen hem!

Sitter här nu och bara njuter av lov o dagens inköp ;D huhu,  blir sängen strax, och det ska bli så skönt att lägga sig ensam (: ta hur mkt plats jag vill i min säng (: kusinerna har sovit med mig i 3 nätter ju, men idag åkte dom hem..  känns lite tomt sådär, men det kan vara skönt också.

I alla fall, med mina & Sandras planer för helgen går det inget annat än bra ;) perfekt lättare sagt.
Stugan är klirrad & klar, uppvärmd också ;) kan inte bli så mycket bättre?

Ne blir sängen nu, Godnatt :)

Trippen (:


Emil kom somsagt o hämtade upp mig så åkte vi ner på staden och hämtade upp Emma, o sedan hämtade vi Sandra. Stugan är jätte mysig!!! :):):) ett sött litet hus, så det här blir nog perfekt ;D huhu
Efter den trippen blev det Ö&b ;D luffluff, men vi skulle köpa glas för helgen & dom finns bara där typ :b sedan bussen ner på staden & Latte på Waynes med Sandra & Emma :) mysmys, men det blev bara en snabbis, sen skulle sandra iväg o äta med Inger :b o jag träffade kusinerna & moster min på staden så gick vi ner på Br, dom skulle köpa sig en varsin leksak, blev några små bilar till anders & nå ponny hästar till Anna :b sen blev de förbi o hyra film :b o sen bussen hem, så vi kom nyss hem, har precis ätit blev spaghetti med köttfärssås :) helgott!

Om en halvtimme börjar Gossip så det blir kika de, nu är det sjukhuset såg jag, så de blir kika de, efter gossip blir det filmen vi hyrde ;b

Hejs =)




Magen är glad

Nu har vi precis ätit mat, det var jätte gott :) blev kålpudding med potatis & lingonsylt :b mums ;D huhu trodde inte att kålpudding var gott.. men där hade jag fel, men somsagt mormors mat är bäst ;D
Så nu är magen nöjd & gla.

Strax kommer Emil & hämtar upp mig så åker vi ner mot staden & hämtar upp Emma (: sen vidare mot Forsby, hämtar upp Sandra.. :P sen mot Engesberg! =)
Håller tummarna för stugan nu!

Hejs :)

Smärta ;O

Fan jag fick jätte ont i magen nu känner jag, mår illa ;O uuusch ;| nu lär jag ta en ipren, hatar smäärta!!!!



Jag & världens sötaste kusin (: <3

image13


Sportlooov =) Tisdag

Andra dagen på lovet idag, sköönt säger jag bara med lov!!! :):):) verkligen jätte skönt, det har inte kunna kommit mer passande :)

I alla fall så igår vaknade jag vid 9 ? åt frukost & satt mig här, sen tog jag o min kusin bussen ner på staden så lämnade jag han på biblan :b han skulle träffa några vänner där.. och jag gick o träffade Sandra =) så tog vi 1 bussen hem till henne, städade.. ;O det var inte så stökigt, en jävla tur de! ;b men alla jävla flaskor, av vin, sprit, drinkmix, läsk, cider & öl stog i en påse vid busshållsplatsen :'D tur att dom inte stog på bordet inne hos Sandra säger jag bara^^  när vi var klar med städningen tog vi bussen till staden så gick vi o kikade biofilmer, och vi hittade en intressant, sen gick vi och fikade på waynes (: blev ice tea & nån chokladkaka, satt där någon timme, o planerade lite :b huhu, vi kom på värsta idé:erna ;D (ingenaning om stavningen där) sen tog vi bussen hem, då var min moster o mina kusiner på bussen (: sen kom vi hit, så kom mamma hem o lagade mat, då blev vi glada ;D blev spaghetti  med köttfärssås ;D sen vilade vi magen lite, sen halv 8 bussen till godislandet.. sen bio halv 9 =) Vi såg Morgan Pålsson - Världsreporter ;D hur rolig som helst, klockren Morgan ;D efter filmen tog vi bussen hit, satt här en stund..  sen åkte Sandra hem & jag la mig.   Mycket mysig dag :)

Idag ska vi genomföra en del av vår plan från igår ;) huhu, den är fortfarande lite hemlig eftersom det inte är 100 % bestämmt än, men får vi bestämma så är det bestämmt ;D huhu, om en stund sådär, eller några timmar typ :b
ska jag, emma & sandra få skjuts av Emil så ska vi kika på emmas stuga i Engesberg :b och vi hoppas mer än allt att den är söt o bra ;D för då jävlar blir mina & sandras planer uppfyllda :b ^^^
Efter de blir det handla lite saker sådär :b

Och jag måste till tandläkaren igen! det ilar som tuuusan i en tand :( eller flera tänder? :S vad vet jag, gör jätte ont när jag äter något :( men jag var nyss där & då hade jag inga hål.. ;S konstigt dedär.

just nu är mina kusiner, min moster, min mormor, Bg & hubbe på travet, det var nån ridning/trav grejs för barn där.. men jag hittade inte lusten till & följa med, hästar är ju inte min grej precis, så jag kände att jag sitter bra här :b Så fort dom kommer tillbaka blir det maaat :) woho.

Hur dagen ser ut sen visar sig ?
Jag hoppas att vi ska träna senare :) vi har inte tränat sen i torsdags.. ;O känns hemskt, men tiden har inte räckt till helt enkelt.. men idag är det ju spinning också så det tar man sig tid till (:
Sen tror jag på kladdkaka här  ;) huhu
Och film med kusinerna ikv :)
Låter ju som en hel mys dag.
__________________________________________________

Jag mår fortfarnade illa när jag tänker på alkohol :| när tusan ska jag bli sugen på de igen ?
Jag hoppas innan helgen iaf, annars blir det ju lite problem ;O


...

Vad jag än gör så blir det bara fel?

- Varför?


;/

Hur gör man rätt?



damp damp & återigen damp.

Fyfan vad arg jag är!!!! :@:@
Jag hade sett fram emot kvällen igår, verkligen jätte mycket.
Och vad händer?
Jo den börjar bra, ända fram till ca 9 ?
Exakt 21!! fyfan det är så hemskt :/
Efter de är mitt minne borta, helt borta ;S;S;S Jag trodde inte att det kunna vara så illa, att man inte kommer ihåg någonting men det är somsagt bevisat nu.
Fast att världens bästa Emelie berättat för mig så minns jag inte :/ det är illa.
Fick veta idag att det var folk där som jag inte har någonaning om ? ;S såg dom inte ens.
Känns som att jag försvann ur världen en stund igår, att jag inte var där fast jag var där :S
Grymt pinsamt det här, jag har inget mer o säga än Tack Emelie för att du är världens bästa vän, verkligen världens bästa <33333333333333333333333 Utan dig igår hade jag nog inte överlevt, det är synd om dig emelie som fick ta hand om mig & sluta kvällen hemma med mig innan halv 12, carina (emelies mamma), peter & jenkan kom o hämtade oss på staden för att jag inte ens klarade av o gå? Det är inte många som hade ställt upp så kan jag ju tro, för jag menar det var ju inte så att det var tråkigt heller, det fortsatte ju ett bra tag till inatt fick jag reda på nyss..
En vän som Emelie borde alla ha, tack igen älskling <3

Och idag har jag ju inte mått sådär helt bra, vaknade runt 10 ? och fram till 5 låg jag i sängen hos emelie & tyckte synd om mig själv, åt alvedon & mådde allmänt dåligt, sen kom världens bästa Carina, Peter & Jenkan med max mat till oss (aa) då blev vi glada =) sen reste jag på mig o tog bussen hem, då hade mina kusiner & min moster kommit till oss, skönt o ha dom här.. :) och nu är klockan 12 o jag mår fortfarade inte helt bra.

Näe usch det kan ju råka bli lite för mycket ibland, var hög fjortisvarning på mig igår, förlåt för att jag förstörde kvällen för dig emelie. Blir ingen mer alkohol för mig på ett bra tag, jag vet att det inte är någon idé o säga -  jag ska aldrig mer dricka, men exakt så känns det nu, som aldrig mer, usch mår illa av tanken på alkohol så nu får det vara slut skrivet om det.

Min kusin har somnat, jag ska snart krypa ner brevid han,
Godnatt (;

Lite skillnad sådär

NYÅR 05/06

image9
 Annie, Jag, Emelie & Anita
_______________________________________________________________________________

NYÅR 06/07

image10
 Daniela & Jag
_________________________________________________________________________________

NYÅR 07/08

image11
 Anton, Jag & Bosse
______________________________________________________________________________

Hel skön dag.. :)

Idag har varit en underbar dag :D återigen en dag som alla dagar borde vara som...

Efter skolan tog jag, emelie, matilda & sandra bussen till staden & köpte pizza ;D hihi (aaa) sen gick vi somsagt till Niklas o åt de.. :) jätte gott var det! sen vilade vi magen lite & sen tog vi oss till Waynes för 3dje gången denhär veckan! :b är kär i deras latte (aaaa) jag gillar egentligen inte ens kaffe :S men den har blivit min ny favorit! :) så vi satt där i nån timme.. mysigt mysigt :) sen tog vi bussen till ems mormis, hämtade sandras kläning som hon sytt upp, den blev verkligen jätte fin! :) sen provade jag den & jävlar vad bra den satt! ;) ^^^^^^^
Sen tog jag, tilda & sandra bussen till Willys & inhandlade en hel del, 3 st drinkmix, 4 st energidrycker, en stor påse chilinötter, 4 citroner & 3 läsk =) sen blev det bussen mot staden..  fyfan vad vi åker buss, vart vi än ska, men har man busskort så ska det väl utnyttjas? (; hihi aja sen mötte jag upp emelie, så gick vi o tränade :) vid halv 5, sen var vi klar till strax före 6 (: träningen har blivit skönare nu.. :) det är positivt! sen så hann jag inte ens hem, gick o träffade Sandor igen, så gick vi till Östens pärla, träffade Inger där (: blev nasi goreng ;D det var helgott! trevligttrevligt =) tack för maten Inger (: (a) efter de blev de Waynes igen för mig o sandra, vi blev så sugan (a) andra gången idag & fjärde för veckan!  vi blev så sugna på en latte :b sen kom Emma efter en stund.. :) strax före 9 gick vi mot bowlingen, träffade emelie =) bowlingen var helskoj, var hur länge sen som helst vi spelade.. och jag vann ;D;D;D är man inte bäst ? (; huhu så imorgon blir man bjuden på en shot av Emelie :D (förloraren) huhu!  sen blev det 20 över 10 bussen hem..

Har inte hunnit hem något under hela dagen..  hann inte ens hem & duscha efter träningen ;O snusk på mig där, men så kan det bli.. ;O med fullspäckat schema ;b och det överlever man, tänkte igår att vi skulle träna mellan 13-14 eftersom vi slutade strax efter 11 idag.. men nej så blev det inte, kom in lite andra ting på dagens schema ;b precis som det ska vara..

Men nu blev jag väldigt trött... ska sova strax, eller lägga mig iaf^,

Ännntligen är den efterlängtade lördagen imorgon (: det känns bra, den är vi förtjänta av, tycker jag =)

Morgon dagens schema ser ut följande;
- 09 vakna
- 09.30 ta bussen till staden
- 10 - 11 träna
- 11.10 träffa Sandor
- 11.20 ta bussen hem
- 11.50 duscha, fixa & packa
- 14 ta bussen till staden igen
- 14.15 träffa emelie, åka till zandra, för ems hår ska fixas
- 16.20 bussen till Fatima ;D;D (Sandra)

Då blir det fixa o dona, sen hur kvällen fortsätter, märker ju den som är där.. (; huhu ni andra får en uppdatering senare.. (:

Fresten inte har jag hunnit köpt nå nya kläder heller, hittade ingenting ju... :/:/ men det ordnar sig ändå ska vi se imorgon.., lilla Sandor har grejor hon ;) huhu

Godnatt på er :)



Piiiizzatime (;

Woho nu blev jag glad :D:D:D
Vi råkade bli så sugna, så när vi har slutat engelskan ska vi gå o köpa pizza & gå hem till Niklas & äta ;D;D hihihi buuusigt! men vi får ju tjocka ibland, faktikst!
Maten i skolan är ju inte sådär jätte frestande idag.....

_________________________________________________

Skolan / Ekonomi

Nu har vi ekonomi & det är jevligt tråkigt måste jag säga, har fortfarande ingenaning om vad vi arbetar med, håller på  med nått med excel men det är så jevla tråkigt att energin till att försöka inte finns..
Tänk om vi inte hade våra datorer, hur skulle jag då stå ut ?

Sandra är med oss i skolan idag, det är väldigt skoj ;D;D;D

Vi slutar om 15 min typ & då ska vi ha engelska, ska skriva någon jela uppsats för nationella, och det kommer ju gå fint för mig^^^^^^

Efter det slutar vi, sen är det looooov =)=) skönt!

Dagen efter skolan & kvällen ser fin ut.. ;)

HEJDÅ.

Skön dag idag (:

Idag har varit en väldigt bra dag :D en dag, så som alla dagar borde se ut som.. :)
Sandra var med oss i skolan idag & det var väldigt skoj :):):) ett stort + för skoldagen blev det!
Började med spanska prov, gick väl sådär? sen hade vi samhälle, gick fint.. sen lunch, sen idrott gick väl också sådär ? ;b sen slutade vi ;D då tog jag, matilda, emelie & sandra bussen ner på staden (: träffade min far, fick pengar ;D sen gick vi & fikade på waynes (: latte & chokladboll! planerade & bestämmde en massa.. ;b sen gick vi o bokade för bowling imorgon! ;D det ska bli skoj, var hur länge sen som helst, jag spelade..  :b
Sen blev det bussen hem en sväng, sen tillbaka till staden & träna med Emelie =) idag var det rikigt skoj på spiningen, Lasse var sjuk, men någon Eva var där ist, och vilken skillnad! hon var hur bra som helst!! jag hoppas verkligen dom byter ut Eva mot Lasse..  det ska vi se till! =) kämpade maxtotalt idag jag & ems, det var rikigt skönt! =)=) efter de tog vi oss en promenad till Emelie, så kom pappa dit & hämtade min cykel, äntligen! den har stått där sen i somras..  men nu var det på tiden att den kom bort därifrån ;b och jag tog bussen hem.. =) kikade på tv, åt gröt, duschade & nu sitter jag här, njuter dagen ;D huhu.

Imorgon är det fredag, sen är det äntligen den efterlängtade lördan! ;D;D

Imorgon slutar vi somsagt 11:25, kan ju inte bli bättre, då ska vi träna & handla för lördan.. :b sen blir de hem en sväng & sen staden & fika med flickorna (: o sen bowling! ;D (discobowling) huhu det ska bli skoj.

Det känns så grrrymt skönt att det inte är några fler prov på ett tag!! :) eller det är direkt efter lovet men ändå :b och att det är looooov strax, lovet sitter precis på rätt vecka, kommer verkligen njuta varenda dag av ledighet :)

Lovet är i stortsett planerat ? (:
Skriver mer om det när det är klart & bestämmt :b

Nu ska jag ta & lägga mig, är trött känner jag.. Godnatt.

___________________________________________________________

En ytterligare uppdatering

Nu pratar jag med min bästa vän i mobitellen, det är väldigt spännande, faktiskt.
Vi pratar om studenten, om våra mössor hur dom ska se ut, vad vi ska ha för bil, vad vi ska ha på oss, vart vi ska fira, när vi ska beställa våra skyltar osv, det där med studenten lär ju bli perfekt liksom!
Jag åt nyss gröt, det var väldigt gott, må jag säga! Så nu blev jag väldigt mätt, gröt mättar väldigt bra.

Med spanskan går det fint, lite kvar som ska in i hjärnan innan jag går o lägger mig, för nu kände jag att jag blev väldigt trött!

Fytuusan vad det är kallt här hemma! jag fryser jämt när jag är hemma! eller om jag tänker efter så är det kallt vart jag än är, eller i alla fall i skolan & hemma, så jela kallt, måste jämt ha tjocktröja, sockor, mjukisbyxor när jag stter här för att inte frysa, men mina händer är ändå grymt kalla, som isbitar ungefär, men idag sa mamma åt mig att ta på mig ett par vantar & det gjorde jag! fingervantar&tangentbord funkar ju typ fint^^ huhu men vad gör man inte för att inte frysa? Jag ska tusan kolla upp vår värme här hemma, jag ska minsan inhandla mig en inomhus termometer, för enligt mamma är det jätte varmt här hemma... :S konstigt de där.

Aja, hejs =)


Uppdatering om dagen

Jag har spanska prov imorgon somsagt & det känns ju lite sådär, må jag säga, kollade igenom papperet nu vad vi ska kunna och det är en hel del... ;O jag försöker så gott jag kan & lära in mig allt ikväll, det som inte fastnar, fastnar inte, så enkelt är det.

I alla fall så efter skolan tog vi bussen ner på staden, jag & emelie, så träffade vi Carina & Jenkan (Ems mamma & lilla syster) så vi gick & åt, Subway blev det ;D woho, precis det jag var sugen på & tyckte jag var förtjänt av! (: haha^ efter de gick vi och kikade runt lite sådär, hittade inget :( fast jag var inte så aktiv i letandet heller ;b det får bli imorgon för snart är det lördag & jag måste ju ha något på mig. Iaf efter ett tag på staden tog jag bussen hem, det var skönt, efter släpandet av väskan + datorn! usch jag ska aldrig ta hem datorn igen, hatar & bära på den. 

Det blev ingen träning idag heller.. Usch ;/ Imorgon måste det verkligen bli av! fast det blir det också, för då är det Spinning med Lasse igen ;D;D Skönt!

Ne nu ska jag fortsätta med spanskan & sen ta mig ett bad (;

Hejdå min läsare (:

Skolan / ekonomi

Nu har vi ekonomi och det är jätte tråkigt, Janne pratar & vi lyssnar "lyssnar" ingenaning egentligen rikigt vad han pratar om. Jag har min dator som tur är, jag överlever med den!

Imorse trodde jag att jag inte skulle gå till skolan, jag hade ingen lust alls, kände hur jobbigt det skulle bli & vilken plåga det skulle bli, men, jag gjorde det! Jag gick eller jag åkte buss, det känns bra, att jag gorde det fast jag egentligen inte hade någon lust. Så nu har jag varit duktig, jag borde nästan göra mig förtjänt av något, kanske typ subway efter skolan? skulle ju inte sitta fel kan jag ju ta o berätta ;D huhu. Men det var inte en sån hemsk plåga i alla fall, men det suger, verkligen :/ idrotten hade vi nå jela läskiga saker som vi skulle göra, akrobater o grejer, inget för mig, usch. På matten skulle vi jobba med excel, suger ju ännu mer, matilda sa jag tröck. Det var helt onödigt, förstår verkligen inte varför? stödengelskan "råkade" jag inte gå till, hittade inte lusten, språket gick bra, kommer ju inte gå sådär jätte bra för mig & elin imorgon skulle jag tro ;O huhu :b men d ordnar sa! och nu ekonomin somsagt, sen slutar vi ;D;D äntligen!!! blir förbi staden & sen träna (:

Imorgon slutar vi 12.50 Sköönt! :D
Fredag slutar vi 11.25 ;DDD
Kan ju verkligen inte bli bättre, sen loooov :):):)

_________________________________

Jag vill bara meddela om att Marie Emelie Liljedahl är världens bästa vän, verkligen världens bästa, bättre går nog inte & hitta. Alla borde ha en vän som henne.

<3333333333333333333333333333333333333333333





Dagen idag

Har precis kikat Gossip girl, jag missade andra avenyn igår o kunde inte se de ikväll eftersom gossip sänds samtidigt, vilket är störande! Så jag ska kika på de snart.. (:

Stan med flickorna idag var trevligt (: vad blev mer bestämt idag än det som redan var bestämt? inte mycket ;b det ska i alla fall bli skoj på lördag, ser framemot de (: 
Vi kikade runt lite, och jag fick inte ha det jag vill ha på lördag så nu måste jag tänka om! :(:( jobbigt, ingenaning vad jag ska ha på mig nu!!!!! ;/ menmen jag kommer nog alltid på något, annars gör Emelie det åt mig (: hihi
Blev iaf en ny tröja, en handkräm & Ipren! men dom hjälper inte?

Blev ingen träning idag heller, för magen gjorde ont :/ känns lite jobbigt, det var ju spinnig idag :/ menmen vi överlever, är ju det igen på torsdag! :)
Och på torsdag har jag spanska prov ;O känns ju sådär, håller på o läsr på lite nu, funkar väl fint.. jag hoppas det går bra i alla fall, jag ska ju ha minst ett VG i spanska! (aaa) :D

Ska fortsätta med spanskan nu & byta om.
Hejs.

146 dagar kvar,

Jag har så ont, ont i magen :'/ det är rikigt jobbigt, jag hatar smärta!!
6 alvedon har inte hjälpt heller! hur gör man då ?


Det är fint väder ute ser jag i alla fall :D häärligt, härligt, det kanske får min mage på bättre humör! Jag blir på bra humör av det i alla fall ;D Jag ska strax ta bussen ner på staden, träffa flickorna (: kika runt lite, så ska vi planera för lördag ;D;D woho! Jag längtar såååå mkt! :)

Jag är ju ledig idag & vad underbart det är! :D
Det borde ske offtare.

Fast nu fick jag lite bråttom!
Hejs.

_______________________________________


Efter otur kommer tur.

Idag har det varit en toppen dag! :D bästa dagen på länge.

Började med sovmorgon till 09.20, det var skönt :) först hade vi seminariet på historian, jag, emelie, matilda + erika och det gick faktiskt bra.. (: trorjag^^ & hoppas! ;D så efter det kändes det skönt att det var över, sen skulle vi ha språk men ingen av oss hittade orken till de (aa) så vi gick & åt mat o sen tog vi en sväng på staden :) hittade en massa fint, kikade inför lörda (; sen tillbaka till skolan för matte, vi fick tillbaka våra prov, ingen rest för mig :D och så fick jag hela 8 vg poäng! :D 8 av 12 möjliga, känner mig så stolt :D:D har nog aldrig fått så bra på ett matte prov förr ;D haha, så det var jätte skönt! sen fick vi sluta.. chillprillade ute ett tag, sen hade vi engelska, uuusch hatar verkligen engelska, vi hade nå gammal nationella, gjorde precis lika förra året & jag kunna precis lika lite, helt värdelöst, kikade igenom det & insåg att det inte var något för mig, så jag ägnade tankarna åt annat.
Sen var skoldagen slut (: matilda, jag  & emelie tog bussen ner till staden, köpte kjolar ;D som vi hittade på rasten..  sten tuffa är dom ;) huhu, den som lever på lördag får se! haha ;D i alla fall sen kikade vi ett tag till, sen blev de dags för träning! Min lycka blev gjord så fort jag kom in där, ^^^ hihi, träningen var skoj idag :) sen blev de bussen hem, åt mat, duschade, satt mig här.. :)


Imorgon är vi lediga! ;D;D helt otroligt skönt!
ingen matte för jag inte har någon rest! :):)
ingen historia för vi håller på med dom där seminarien..
ingen samhälle för vi inte behvöer gå, om vi lovar att vi klarar provet!

Idag kikade jag min frånvaro och jag får lite dåligt samvete :/ jag har skolkat från 4 lektioner sen vi började i augusti :| usch :( fast egentligen är det ju jätte bra för och vara mig! men alla fyra gånger har varit på typ 2 veckor :P men det är ju så, har man börjat skolka fortsätter man.. men icke! nu blir det inge mera sånt! Men det har i alla fall inte varit ifrån nå viktiga..  2 spanska + 2 idrott, menmen inge mer sånt nu.

_____________________________________________________________

Efter regn kommer solsken, efter otur kommer tur, det är sant.

ÅRETS FEST!

GRYYYYYYMASTE FEEESTEN PÅ LÖRDAG!!!!!!!  (den går liksom inte att missa)
____________________________________________________________________

Var?
- I Forsby

När?
- Lördagen den 23/2

Tid?
-19.00 - 06.55

Kostnad?
- Se till att ligga på gästlistan ;) annars kan det bli jävligt svårt.

Hur gör jag för att hamna där?
- Du ser jävligt bra ut ;) annars kan du ju hitta på något annat skoj på lördag :)
- Du är född 91 eller senare (Helst det senare alternativet)
- Det krävs ju att du är social också annars har du ju liksom inget där att göra :)
- Och till sist men viktigast! Du är godkänd av oss (festfixarna)

Alkoholtest?
- nyktert tillstånd = hemgång, promille över 1,5 då är du välkommen

Speciellt för kvällen?
- två vånings disco med fräch musik :)
_____________________________________

DET HÄR ÄR SOM SAGT INGET SOM KAN MISSAS, ÅRETS FEST ABSOLUT!

Ring eller mejla för mer info
- 073 - 991 57 85
- [email protected]




Uppdatering

Jomenvisst nu kände jag för att skriva lite här i min lilla blogg (: ett sista inlägg för dagen!

Skärgårdsdoktorn var bra, men jag kikade bara en sådär 20 min ;O sen var jag tvugnen & fixa ögonbrybsfärgen, och jag orkade inte fortsätta kika på de, så jag kikade på avsnitten av andra avenyn som jag missat ist :b lagomt till någon minut i 8, sen kvälens avsnitt (: vad bra det är! Jag tycker så synd om Hamza :(:( Och Håkon är helt ute ur min synpunkt, jag diggade han grymt i början men nu, en snuskgubbe? :S:S usch. Ajja sen blev de dags för Köping ;D har aldrig sett något roligare programm, dom är så grymt söta!!!!! :):) diggar dom till 1000. Och Tobbe heter han, lätt min favorit! Och Linda Hammar, vilken kvinna! ;D;D synd att det knappt håller på i 30 min bara :/ menmen, efter de läste jag faktikst i min historia bok :D och jag förstog allt! Det är ju inge svårt..  men att jag ska komma ihåg allt, det är svårt! Ingenaning hur det ska gå imorgon..  eftersom att inget fastnar i huvudet :/ menmen det går som det går^ jag orkar inte stressa upp mig, fast det har jag gjort inför det här, men jag får skylla mig själv, jag är JÄMT ute i sista sekund, kvällen innan, och tror att allt ska fastna då? nej det funkar inte så. 

Men på fredag kväll kommer jag vara glad, då har jag klarat skolveckan, (fast det kan kan egentligen inte säga redan nu) med ett stort spanska prov + dethär seminariet vi har imorgon, och då kommer jag vara stolt :D 

Jag vill ha lördaaaaaaag! Det ser jag verkligen framemot :)
Ska planera de lite bättre på tisdag efter skolan, så det blir en perfekt lördag med rätt folk ;) huhu.

Ne nu hade jag väl inte så mycket mer och informera om, känner att magen gör lite ont nu & vi har inga alvedon hemma :'/ tog sista igår, tusan, men imorgon finns det nya! Blir sängen nu och imorgon har vi sovmorgon!! Kan inte bli bättre, Godnatt mina läsare :) 


Haha P.S (som man säger, sa förut)
Under dagen har jag tillkommit med hela 7 inlägg här, jävligt aktiv här jag!)

____________________________________________________________________________________

Skönt!

Nu har jag & min bästa vän i alla fall äntligen varit  & tränat, hur skönt som helst! :D Gick jätte fort idag & det var jätte skönt :) inte jobbigt heller, precis som det ska vara, helt enkelt ;D

Egentligen borde jag sitta & plugga nu, men vart ska jag få den energin till? eller orken & lusten? Jag kan inte hitta den någonstans, det är väldigt irriterande & jobbigt, det gör mig grymt stressad. Kan inte koncentrera mig förens jag läst i boken + papprerna & jag kan det. Men som sagt orken,lusten&energin finns ju inte?
Hur hittar man den, någon som vet?

Om 40 min börjar dom gammla avsnitten av "skärgårdsdoktorn" igen, det ska bli riktigt skoj! :) jag älskar verkligen det programmet förr! sen slutar de 19:30 då blire nog topmodels sista halva till 20 för då blire aa ;D woho! fast jag kom på att jag tror att jag inte sett förra söndagens avsnitt ? hum ;S lär kolla upp det där, annars lär jag hinna se de innan 20 också! sen halv nio blir det "I en annan del av Köping" wooho :D:D det är så grymt skoj, förstår inte! skrattar hela programmet, han som svär hela tiden vad han nu heter är så jäla klockren! =) och efter det blir till läsa historian sisådär vid 9 tills jag inte orkar det mer, + datorn, sen sängen! :b

Oturs dag?

MIN PLATTÅNG HAR VARIT PÅ HELA NATTEN :|:|:|
SMART JAG, NEJ!
Min katt har kunnat brännt sig :(:(
eller hela allt har kunnat brunnit ;O som sist när kattis hade ner plattången, och det blev fetaste brännmärket i golvet..


Bussen nu hejdå.

:@

NU ÄR JAG ARG, FYFAN VAD ARG JAG ÄR!
DET ÄR VERKLIGEN INTE MIN DAG IDAG.
NU MISSADE JAG BUSSEN!!!!! JÄVLA SKIT, FAN VAD IRRITERANDE!
:@@@@@@@@@@@@@@@@@

Störande

Kul att jag åker ner på staden, träffar emelie så ser vi att gymmet öppnar 13.00! och när var vi där? jo 11:50! det var inte skoj! fick vänta i en halvtimme på bussen.... att vi inte lärt oss tiderna än!
Och inte nog med det, för när jag kommer hem & ska låsa upp dörren märker jag att jag inte har någon nyckel med mig! och mamma var inte hemma, då kände jag att det inte är min dag idag, men som tur kom hon efter en 15 min sådär.

Åt  nyss mat & nu väntar jag på att den ska smälta, sen tillbaka till staden & träna!

Kom på också att jag har spanska prov på torsdag, så jag fick lite panik, har inte börjat plugga på det än, och det är ett stort prov.. menmen får väl börja med det imorgon?

För nu är det somsagt historian som jag måste fokusera mig på, så fort jag får orken.

Nu hade jag inget mer för tillfället att meddela, hejdå.

:'/

Nu blev jag väldigt ledsen :'((((((((((((((((


Söndag


Jag kikade nyss på nyhetesmorgon med blondinbella, det var rikigt skoj ;D
Idag är jag pigg & på bra humör :D känns skönt! Om 40 min ska jag ta bussen till staden & träna :) skönt! känns som det var flera dagar sen sist.. :/ så idag är jag pepp! ;D huhu, sen blir de hem och läsa om industriella rev, om jag orkar... :O ser inte ut som det, men jag måste :/ jävla redovisningsshit imorgon.
Ajja sen får vi se hur dagen fortsätter (:

Min mage mår bra idag :D woho.
Jag hatar smärta.
_______________________________


148 dagar kvar.



Mat på mezopotamya! :)

Jag har aldrig i hela mitt svenska liv varit såhär mätt!!!!!! Vet inte vart jag ska ta mig till, det är hemskt :'/ vet inte om jag ska stå, sitta eller ligga för att det ska kännas bra för magen, det är helt sjukt.
Vi var & åt på mezopotamya, var första gången jag var där, hel mysigt & allt var bra, så det kan jag verkligen rekomendera! :) och jag måste säga att det var huuur gott som helst! Verkligen bra mat! Förstå åt vi förrätt, ingenaning vad de heter, eller knappt var, men 7 olika typ dippar/röror eller vad man ska kalla de, och så bröd till de + nå typ som vårrullar med det var fetaost i dom, grymt goda! och efter förrätten var man mätt! hade gott & väl räckt med den, men nej sen blev de varmrätten, grillad kycklingfilespett på ett bröd, med tzatsiki, nån annan röra, sallad & rödlök + pommes, en cola & ett glas vatten, efter de höll jag på spricka, men efter de blev de efterrätt, fast det delade vi på & vi åt inte ens upp allt! Viste inte hur de skulle få plats, men tydligen så fick det också plats! Nu kommer jag inte ihåg vad det heter, men såndär batslava typ :S eller vad de nu hette, är som ja, vet inte hur jag ska förklara, grymt gott i alla fall, är lite pistage nötter på.. till de var de glas med chokladsås & så åt vi nån annat, som jag aldrig sett,  var nå grymt gott med mozarella ost.. Efter de visste jag inte vart jag skulle ta vägen, hur jag skulle sitta för att det skulle göra så lite ont som möjligt, menmen sen gick vi i allafall, ner mot staden & det var skönt o komma ut i luften & röra på sig lite :b tog bussen hem med pappa & Yllvie, kikade slutet av melodifestivalen & nu känns det som att jag ska ta mig ett par alvedon & sen sängen, har ingen ork kvar!

Mår illa, uuuuusch :(



Lördag

Jag har varit på dåligt humör hela morgonen, till ca för en timme sen, uuusch hatar o vara på sånt humör :S men vi skulle egentligen ha tränat idag, men det blev inte så, och jag blev sur, jag vill verkligen träna, mår dåligt när jag inte får de :( känns verkligen när jag inte har tränat, menmen tur att det är en ny dag imorgon & jag får träna =)



Men nu är jag jätte glad! :):):) fick för en liten stund sen reda på att det blir party hos Fatima nästa helg! ;D  och då höjdes mitt humör till topp ;D + lite polly, hihi. Woohoo, kan ju verkligen inte bli bättre! :) det var ett bra tag sen vi var där, sist var nyår.. och man får alltid mest pepp där, huhu det ska bli rikigt skoj, eftesom Filip kommer också, så blir vi ju några stycken.. =) Om det blir tvådagars får vi se lite närmare helgen.. (; var ett jäla bra tag sen de med, kommer inte ens ihåg när vi drog på med de sist ;O Så nu blir de planera kläder & inhandla alkohol så det är klart innan helgen :) skönt!
Hoppas veckan går fort nu.. 

Det känns att jag inte partat dom två senste helgerna.. känner mig grymt duktig! Eftersom jag valt det själv också.. tackade tillomed nej till förfest, goya & efterfest med gratis alkohol, och det är inte likt mig! Men jag ville bevisa mig själv att jag klarar av att "ta de lugnt" en helg, så nu har jag bevisat de. Men jag erkänner det suger..  det suger verkligen & inte festa att bara ta det lugnt... ^^ visst det är skönt, men jag föredrar fest! (: man blir så deprimerad av att "ta de lugnt" så nästa helg ser vi fram emot stort! ;D



Jag har hela morgonen suttit och typ kikat på gammla bilder, kollade igenom nästan alla bilder jag äger, och vad mycket minnen det kommer upp! sjukt! en bild säger verkligen mer än 1000 ord. Jag saknar vissa stunder så sjukt mycket, stunder som aldrig kommer tillbaka? Sommaren 07..  vilka roliga stunder vi hade, alla fester, alla gånger vi partade, det finns så många minnen..
Jag hoppas starkt att sommaren 08 blir lika ro givande & skoj och att lika många minnen fastnar, men som sagt allt blir ju till vad man gör det.. och vi hoppas på det bästa =)

Nu ska jag hoppa in i duschen..
Hejdå.



...

Ibland känns det bara som att man inte orkar.



Jomenvisst

Äppelpajen blev heeeelgod! :):) mycket godare än vad jag trodde den skulle bli, kanske har en dold talang för bakning ;D huhu


  En liten bild hihi :)


Fast nu har jag lite ont i magen :/

Jag hade väl tänk & lägga mig nu strax, imorgon blire 10 bussen till staden för & träna!
Vi tränade inget idag.. det känns :( men det var för Emelie hade så ont :/ stackarn min.
Skolan var i alla fall helskön idag, två lektioner, först ekonomi, fattade inte ett ord av vad Janne pratade om fast jag lyssnade inte heller, satt mest o kollade igenom ind val^ sen hade vi engelska, gjorde nå gammal nationellt test & sen slutade vi vid 11 :) skönt! När jag kom hem la ja mig på sängen o somnade o vaknade efter tre timmar exakt, det var skönt! Förstår inte vart tröttheten kom ifrån? Men det är väl skolan som tar på en.

GEEEEEEE MIIIIIIIIG SOMMMMMMMMMMMMMMARRRRR!!! NUNUNU! . 




Äppelpaj på g (:


Nu står äppelpajen i ugnen! Jag vet inte när senast jag bakade, måste vart år sedan..  men jag & mamma blev så sugna ;D huhu, och hembakat är alltid godast! så vi tog oss energin & bakade en äppelpaj, det gick fort & det var väldigt enkelt må jag säga! haha ;D somsagt blir det hemmakväll ikväll, har ingen energi till & göra något, har det bra här hemma med mamma (: ska kika tv & äta pajen strax (: Jag hoppas att den är god, annars blir jag arg!

Yllvan ringde o frågade om jag skulle med ut o äta med dom, men då satt jag precis o åt mat med mamma..  så de får bli med dom imon :) det ser vi fram emot, var ett tag sen jag åt ute, känns det som ;b om man tar bort luncherna & kinamaten hos Ems :b var väl sisådär nån vecka sen?
Så det ska bli mys :) på dagen imorgon ska jag med min bästa vän till Valbo, hon ska nämligen på jobb intervju på donken ;D jag hoppas på det bästa! och klart hon kommer få de :):)

Ne nu ska jag kika lite tv med mamma, och snart är pajen klar ;D hihi
Uppdaterar seeenare, och berättar hur pajen smakade! huhu
HEJDÅ MIN LÄSARE :D



Skola

Har engelska nu.. alla sitter & skriver nå gammalt test/prov, jag är redan klar, svarade inte på så värst mycket, kanske sisodär 5 frågor av 70?  så det tog ju inte så värst lång tid, jag kan verkligen inte engelska, det är bevisat. Har ingen aning om hur jag ska lära mig det heller och hur jag ska kunna gå ut med ett betyg i de ?
aja skitsamma hatar engelska, orkar inte skriva mer om de.
Väntar nu på att Emelie ska sluta, så vi ska ta bussen till staden & gå o hämta hennes glassögon som kommit, det ska bli spännande, sen blire hem & äta och sen träna.

Jag har  i alla fall kommit fram till vad jag ska välja på ind val, blir körtkortsteori på hösten & socialkunskap till våren.. ska välja när jag kommer hem.

Nu har jag bara 7 % kvar på datorn o laddaren är i skåpet så lär stänga av nu, hejdå.



Tjingeling ;)

Nu sitter jag här och försäker välja till "inviduella val" och det är inte lätt ska jag berätta, valet ska vara inne imorgon och jag började nyss kika igenom papprerna.. det finns egentligen inte såå många val och  välja på när man tagit bort alla val till 3an som vi inte kan välja på & det som jag inte alls vill ha, menmen jag funderar & funderar..   förra året valde jag fitness och körkortsteori..  fast det hann jag ju inte uppleva som sagt ;b menmen har några som verkar intressanta, Socialkunskap verkar intressant, verkar nog som det blir de..  till antingen hösten eller våren, sen körkortsteori verkar ju bra.. är ju ett stort + för körkortet.. eftersom jag inte ens börjat med de. Sen styrketräning verkar skoj, lära sig en massa om styrketräning, kost & sånt =) fast känns ändå lite onödigt jag menar jag & emelie gymmar ju redan.. och har fått kostlära & träningslära, och undrar vi något är det ju bara o fråga på gymmet.. :P  men det verkar ändå skoj.. menmen, sen är det väl fitness, fast det verkar egentligen skit tråkigt :'D jag vet inte jag? Inte lätt det här, hatar & välja, är sämst på de, menmen ska diskutera med Ems imorgon, vill ju trots allt gå med henne (: palla ha något med massa annat folk, är ju från polhem + vasa ocksåå.. ;S fast jag lär ju ändå ha något som känns intressant, så vi får se imorgon, ska fundera lite till :P nog om de.

Gymmet gick hel bra idag =) och spinningpasset likaså, hade verkligen mycket energi idag, det kändes ;D somsagt det har stooooooor betydelse vad man äter innan man tränar.. märktes på passes i tisdags &dagens.
Efter de kom min far & hämtade mig, så fick jag alla <3 dag pressent (aa) en söt liten nalle & ett hjärta med gelehjärtan i :)) det var sött! hihi var från han & Yllvan :) när jag kom hem blev det mat, tv, dusch & nu datorn (:

dagarna ser i stort sett likadana ut varje dag..  skola, hem, gymmet, hem, mat, tv ( andra avenyn, du är vad du äter, efterlyst, gossip girl, i en annan del av köping, melodifestivalen) datorn, sängen osv varje dag.. :b
Skönt faktikst! =)

Och för helgen finns somsagt inga planer än, och tillochmed det känns skönt (: ska bara ta det lugnt.. eller måste plugga, på måndag morgon har vi jag vet inte vad jag ska kalla de, men jag, matilda & emelie + erika ska prata om våra revolutioner, jag har industriella^ så helgen får bli till o bli tay på allt om den, för måndag då jävlar, ska jag vara kung på de ;D men känner jag mig själv rätt, kommer det sluta med att jag sitter på söndag kväll efter aa, o försöker förstå nått av de hela.. ;b haha, ne så får de inte bli! har ju inga andra planer för helgen som jag kan skylla på, till varför jag inte pluggat på de, menmen ska nog träffa far en sväng & kanske flickorna? (; 

Ne nu blev klockan mycket, blir sängen nu! :)
Godnatt  



Torsdag

Nu ska jag snart åka & träna, men jag har några minuter över så jag tänkte skriva lite här, idag har varit en heelt okej dag förutom det jävla vädret!! Ussssch vad kallt det är ute!! ;/;/ höll ju på frysa ihjäl idag kändes de som, menmen jag får väl skylla mig själv..  eftersom det är jag som klär mig.
I alla fall på språket satt elin, ida & jag i grupprummet, det var skönt :) pratade om allt möjligt, öppnade inte ens boken ;O sen hade vi samhälle, det var lite segt o bara sitta o lyssna i 80 min, men fattade allt anna-karin sa så det var helt okej ;D sen hade vi lunch o sen skridskor! men som tur fanns inte emelies o min stl :D ^^  typ (a) så vi fick gå en promenad, det gjorde vi sååå mkt hellre (;(; huhu. Sist hade vi matte prov, gick jätte bra :) trorjag..  svarade på  allt i alla fall, till och med vg uppgifterna ;D var inte så svårt.. hoppas jag^ ;D sen slutade vi :) tog bussen hem satt mig här.. sitter här än, men ska strax iväg ;b

Imorgon blire lyxdag ;D om vi kallar den så, slutar 11.25 ;D ekonomi + engelska sen slutar vi! :)
Har inte en enda plan för helgen.. men vi har pratat om att umgås vi flickor, så jag hoppas väl på det (:
Kika melodifestivalen blire åxå! ;D
Ne nu lär jag gå till bussen..  uppdaterar senare ;D
HEJS.



Hos Jonis :)

Nu sitter jag hemma hos Jonis, det är mysigt :D lyssnar på Gessle, helskön den karln! Jonis frågade om jag ville sova här inatt & ett sånt erbjudande kan man inte tacka nej till, så snart ska vi ta bussen hem till mig så ska jag packa sen åker vi tillbaka hit (: ska kika film & mya =)

Idag var eller har det nog varit den skönaste dagen på länge, började med en heelskön sovmorgon ;D sen när jag gick tíll bussen kände jag hur våren är på väg, hur skönt väder som helst, soooool ju :) så då blev jag genast på jätte bra humör, sen träffade jag emelie vid skolan, sen hade vi matte men Masoud var inte där, vi hade Jonas idag igen.. han är bra han! satt mest & läste bloggar & pratade med ems & Tilda, öppnade inte ens matteboken & det är prov imon ;O menmen det går ju som det går, finns ingen energi till o öppna boken o plugga ;S aja sen hade vi lunch men det var ingen lockande mat i skolan, eller jag vet inte ens var det var :'D men vi tog bussen tíll mig hämtade bankomat kortet sen blev de lunch på staden =) tacobufe, det var gott! Sen tog vi en kaffe på George, där träffade vi Anita (hon proar där) så det blev trevligt :) sen blev de bussen tillbaka till skolan halv 2, vi hoppade över min stöd eng & språket (aa) hittade inte orken till de :p aja har ändå vart så duktig & inte skolkat något tidigare.
Vi hade ekonomi, jag förstog ingenting ;s så smartare av den lektionen blev jag inte, men jag får väl läsa i boken sen & hoppas jag förstår ;b sen slutade vi ;D då tog jag & ems bussen till staden till gymmet :b men vi hade helt tappat orken när vi bytt om :'D så vi la oss i rummet där vi har spinnig på ett varsit underlag o vilade ;D det var skönt sen hittade vi energin till o byta om o ta bussen hit :p sen kom Carina, Jenkan & Nilsson hit, dom hade med sig kina mat, så åt vi de (aa) det var gott! sen blev vi så mätta, vilade magen lite & chillprillade som vi gjort hela tiden sen dess.. :b  men nu ska vi snart till mig o packa, sen tbka hit :)


Fresten! idag fick jag brev från Ving dom har bokat om våran resa pga att planet inte var fullt typ ;S !! eller  dom har flyttat fram den 3 dagar! så nu åker vi den 15 onde juli ist för den 12 de..  ;/ menmen det är ju ingen större skillnad ;D Jag hoppas bara att flygtiderna är lika bra, annars blir vi arga & klagar!!

Ne nu tror jag inte att jag hade så mkt mer & informera om, kanske skriver lite till senare om jag känner fört ;D
Hej så länge!

PS. bilderna från gårdagens inköp kommer nog upp imon ;D om det var någon som brydde sa  ;b



Dagen idag

Nu sitter jag här som vanligt framför min kära dator & äter apelsin, apslsin har blivit min nya favorit!
I alla fall efter skolan idag tog jag, Sara & Emelie oss en sväng på stan, det var skönt! =) hittade en hel del faktikst, men ldben som jag skulle köpa den glömmde jag helt bort, kom på den nyss när jag smörjde in mig efter duschen ;b men det är ju inte hela världen, den finns nog kvar imorgon också! Det blev i alla fall ett par skor, vagabond pumps, en hårspray, ett silvrig smalt skärp, örhängen & ett par solbrillor! ;) känns bra! första sommar/sunnybeach saken är inhandlad! ;D känns närmare med allt då på något sätt! :b Bilder kommer sen..

Efter shoppandet blev de kycklingsallad, muuuums :D det var efterlängtat! Efter de blev de Java en säng, Tilda & hennes vän var där (: sen vidare till gymmet! tränade i typ 40 min sen blev det dagd för spinning med Lasse! Och vad jobbigt det var idag... ;S förstår inte.. ^ ;s menmen det var skönt ;D sen bussen hem, åt mat, kikade Gossip, duschade & satt mig här =)
Jag kom på att vad skönt det skulle vara med en liten sovmorgon imorgon, och så blir det! skridskor på gympan första lektion känns inte frestande.. så de sover vi bort! och det är jag värd, inte en endaste liten skolk har jag tillfört det här året eller sen vi började i augusti rättare sagt! :b hihi. Så imon börjar jag 10:15 Skönt! =)
Efter skolan blire gymmet dirr!

Nyss fick jag reda på en väldigt skoj sak, att nästa helg kommer Philip på besök =) det ser vi framemot! Då blire fest i alla fall, kan jag lova! :):)

Nu ska jag knäppa kort på dagens inköp om jag hittar orken, annars blir det imon ;b
Hejs




Skolan / historia

Nu har vi historia & det är väldigt rogivande! Vi ägnar oss inte alls till det vi ska göra egentligen men det är väl därför vi har så skoj! Adam & Simon är bra sköna dom! ;D Nu håller Emelie med en dagens outfit, Matilda filmar! 
Jag har ägnat nästan hela lektionen till o kika på ving.se, kollat på film om Sunny beach & vårt hotell! Jag håller på & bli galen för jag saknar Sunny så mkt, 150 dagar kvar idag :D det var 181 när vi köpte resan, så det har allstå gått ganska precis en månd nu! det har gått grymt fort,  jag hoppas att det går lika snabbt resten av dagarna^^

Jag fann lite fiina bilder på vårt hotell som jag & världens bästa Emelie ska tillbringa 14 dagar på! :)

image4



image5


image6    Läääängtar som in i tusan! <3333333333333


Ps. Nu håller Emelie på & filmar klassens medlemmar o frågar ut dom om allt möjligt med min mobitell, så de kommer väl upp här ikväll! ;);) huhu , nej nu ska vi väl snart gå till lunchen!




Skolan / mattelektion

Nu är Saris arg hennes internet har dampat lite, det var skoj :d hihi. Ne nu var jag elak :D Just nu har vi mattelektion med Masoud! Han har förklarat & jag har förstått! Känns bra! Hoppas på ett fint betyg på provet på torsdag! I alla fall snart är nog den här lektionen slut, då har vi historia, woho^^ sen lunch & sist ska vi ha samhälle, jag tror på att vi ska börja med samhällsekonomi & de hoppas jag för det är skoj! =) hihi
Efter skolan ska jag & Johnatan ner på staden o kika lite, inhandla en ny ldb! o kanske nått mer? ;b sen ska vi äta på 9an, kycklingsallad! muuuuuuuuums :D:D det ser jag fram emot! sen ska vi väl vila magen lite, sen blir de gym! o efter de blir de ett spinnigpass med Lasse! ;D det ser jag också väldigt mycket fram emot! :D:D 

Nu slutar vi ;O HEJS.  





Jag ska bli aktiv här!

Nu ska jag minsan börja bli aktiv här på blogg, annars är det ju helt meningslöst & ha en! ;S;S

Idag i alla fall så är det måndag, känns ju lite segt, en hel vecka kvar innan det är helg igen! menmen det ska funka, fast jag har kommit på en sak, att skolan inte känns lika skoj längre.. ;S :/ vet inte varför, men det känns bara så, kan bero på att vi håller på med tråkiga "arbeten" eller vad man ska kalla de i varje ämne eller så har jag bara tröttnat helt enkelt, skoltrött som det heter^ menmen får hoppas att det bara känns så nu & att det går över snart.

Imorse hade vi i alla fall historia, satt mest vid min dator då & kikade runt lite fast sen fick vi se en film om Industriella revolutionen & då var jag aktiv! eftersom jag ska kunna typ allt om den nästa måndag. Faktiskt helt okej film. Sen hade vi svenska, vad gjorde vi då? jo jag satt vid min dator igen & kikade runt (men skulle arbeta med revolutionerna där också) sen hade vi språk då var jag aktiv, eller nästan i alla fall, satt mest & pratade med Ida, Elin & Camilla ;b funka de också, är ju bara att repetera de inför provet hemma ist. Sen hade vi lunch då blev jag glad för jag var grymt hungrig, blev pizzasallad&dressing. Funkar de också, men det är ju inte så speciellt mättande^^ ;S haha aja sen hade vi mattematik, Masoud var sjuk, ingen nyhet, eller hans son/dotter är, men saksamma han var inte där, så vi hade en vikarie, Jonas heter han! Grym snubbe de ;) haha vi satt mest & frågade ut han om hans liv, vad för linje han gått, hur gammal han var, om han hade barn, om han handlade på systemet osv. Vi trodde han var 22-24 men han var 36 :'D haha så de kan gå! och nykterist var han åxå! aldrig hade han druckit alkohol mer än en deciliter, det var duktigt av han! haha aja sen blev de kika andra avenyn resten av lektionen =) tur de annars hade jag nog inte stått ut! Sista lektion hade vi engelska, två st redovisade, vi lyssnade sen fick vi nå papper vi skulle göra, resten av lektionen blev det mest prat!
Det var en rogivande dag! känner att jag borde ta igen & plugga lite hemma, men vart ska man få den orken ifrån? precis ingenstans, inte hittar jag den i alla fall, trots att det är matte prov på torsda & jag inte ens öppnade boken på matten ;S och med revolutionerna, samma sak, seminarium på månda & har jag ens börjat ? Nej. Men sån är jag, gör allt sista dagen.. på kvällen.. precis som det inte ska vara! men det kan inte hjälpas.

Nu ska jag ta & byta om och sen ta bussen till staden så ska jag & Emelie gå o träna!
Efter de blir de hem, äta, duscha, kika andra avenyn, datorn & sängen!
Hejs.




RSS 2.0