Tisdag 29 januari 2008

Nu ska jag ta mig o skriva litegrann hade jag tänkt mig, har inte skrivit sen i torsdags ;S varken haft tid & ork, så de får bli lite kort om dagarna sen dess.


I fredas var jag, emelie, pappa & ylvie o åt mat på asien kitchen :) det var jätte mys, sen blev de hem.


I lördas blev det ingenting, gymmade på dagen med emelie (: sen blev de inte så mycket mer..  första nyktra helgen på länge! :)


I söndags blev de som vanligt, som alla söndagar.. inget speciellt, eller något, fick "Im legend" på datorn (: det var spännande, trodde min dator skulle explodera av en film men nejnej de gjorde den ju inte ;D så jag blev hel glad, och så har jag viljat se den lääänge :) & så var jag o emelie o tränade, skönt! :)


Igår efter skolan blev de stan en sväng för mig, emelie & matilda, eftersom att vi fick sluta 45 min tidigare på engelskan (: så tänkte vi kika runt lite bara..  var grymt länge sen jag var på staden o kikade/handlade ;p så det var skoj, hittade två pumps på dinsko, heel fina :) två svarta vagabond blev de (; & så blev de en tröja på staduim (: sen gym med världsbästa emelie! =) efter gymmet, tog jag & emelie en promenad till henne, hon packade väskan, sen tog vi bussen till mig, åt mat, gick till ica o köpte lite onyttigheter ;D (aaa) sen blev de kika på andra avenyn och sen Im legend :) heelmysigt, sen somnade vi runt 12^ hann bara se 54 min av filmen, sen blev vi så trötta & de vart sorglit i filmen, så resten får väl bli typ imon ? ;b


Idag efter skolan tog jag & emelie bussen till stan med matilda sen tog vi bussen till mig ;b ingenaning om varför vi åkte till stan först ;S haha aja så kan de bli, i alla fall, här åt vi lite som va kvar från igår ;D ochsådär, sen tog vi bussen tillbaka till staden 4, gick till gymmet, tränade en timme, sen paus, gick & köpte bananas ;D sen 6 blev de ett spinningpass! :) sköönt! idag var de inte ens jobbigt, eller de vare ju, men tiden gick så fort, så grymt fort, när vi var klar efter en timme kändes de som 10 min ;S  haha aja ;b sen blev de bussen hem, åt mat, kollade på gossip girl, verkar heelbra (: sen duschen & nu datorn (: stressdag! kom på att jag har läxor till imon, men vart finns tid för dom? eller har funnits tid? ingenstans! :( haha aja får väl läsa genom de lite fort nu innan ja ska soova, både engelska, spanska & ekonomi ;/


ne nu blev jag trött, ska lägga mig, fresten imorgon kommer Fatima hem! ;D;D fast hon kommer sent på kvällen så de blir väl kalasträff me henne på torsda! ;) myysmyyys.


Imorgon ska jag & emelie prova på Sawate, de kan bli skoj! =)


Gonatt!


Onsdag 23 januari 2008

helluuuuu gott folk =)
jag känner mig grymt trött, förstår inte ;S klockan är inte ens halv tio, men det kan inte hjälpas, jag lägger mig ju inte efter kloclan, blir sängen efter det här lilla inlägget (:


Imorse var vår första lektion idrott & då var vi på gymmet, grymt skönt, spelade pingis med Matilda ;D woho pingis är skoj, sen blev de lite smått gym också, sen var lektionen över! sen blev de mattematik lektion, pratade mest med Jozz, Tilda & Sarispolaris om helgen + nästa helg + andra helger & sommaren, finfinna planer där! ;) dom måste bara uppfyllas också.. sen blev de lunch (: sen hade jag min första stöd engelska lektion den här terminen, kändes bra (: somsagt jag & engelska går inte ihop rikigt^ aja de gick bra i alla fall, sen hade vi språk, blev inte så värst mycke gjort pratade mest med Elin ;b får ta igen de hemma, så de blir fint resultat på provet ;b huhu sen till sist hade vi ekonomi (: och då fick vi tillbaka våra prov, som vi hade förra veckan, och det är knappt sant, jag fick 1 poäng ifrån VG de ni, jag som nästan var säker på att de inte ens var ett g, men Jan är bra han! ;D ska plugga på hårt till nästa prov så det blir ett vg i slutbetyg (; skulle inte sitta fel^ kan ju hoppas iaf ;D aja lektionen gick fint, förstog allt :D nästan ^^ matilda får hjäla ma sen med de som inte rikigt kom in i hjärnan ;b aja sen var de slut på skoldagen (: tog bussen ner till stan med Janni & Matilda, träffade emelie =) eftersom hon var sjuk idag så blev de ingen skola för na ;/ så gick vi på staden en liten stund, kikade lite (: var meningen att jag skulle hitta mig ett par träningsskor, men det gick inge bra ;/ hittade en massa annat fint ;D fan kom på att vi skulle gå o boka bord, men de glömmde vi tydligen bort, kom på de nu.. aja får bli av imon.  Sen gick vi och gymmade (: heelskönt. Började med magen idag också ;) kommer nog bli fint! huhu^^^ blev där i 90 min, fixade med korten o sådär, jag har tydligen råkat fått Camillas kort från förra året :'D så vi ändrade med namnen o sådär :b sen vid halv sex blev det bussen hem :) åt mat, satt mig här, gick en sväng till ica och handlade bananer med mamma ;D haha, bananer är min nya kärlek, det är sjukt gott, äter minst 2 varje dag, det har blivit mitt nya beroende. Allefall, sen blev de duschen när jag kom hem & satt mig här, men nu har jag skrivit så mycket, helt ointressant egentligen ;b men så kan det bli ibland, näe nu ska jag sooova, Gonatt! (;


Dagen imorgon blir heelskön, 3 lektioner, sen slutar vi 10 i 1 (: woho, kan ju inte bli bättre! Blir hem då & ladda för spiningpasset klockan 18! 


Tisdag 22 januari 2008

Nu sitter jag här, ivrigt att få åka iväg o träna ;D bussen går om 20 min, woho! först blir de gym en timme sen ett spiningpass en timme, skönt! (:

Idag skulle jag o min bästa vän emelie somsagt ha möte med biträdande rektor & anna-karin (samhällsläraren) men nej så blev det inte! Anna-Karin är sjuk! tusan vad arga vi blev, första gången sen vi började i augusti har hon närvarat på varenda lektion men just idag som vi skulle ha möte med henne, jo då är hon sjuk! störande! mötet får bli av på torsdag? aja istället på samhälls lektionen kom nån nisse och pratade om datorerna våra, att vi ska lämna in dom nästa vecka för dom ska ominstallera dom o lägga till lite program, låter väl bra, fast de gör mig egentligen ingenting, använder den inte ens^ aja hon pratade bara i en kvart typ så vi fick sluta 20 i 1 (: istället för halv 2, skönt! :)

Historia provet gick väl sådär kan man väl säga, jag o mina svar (; resultatet får vi väl se nästa vecka? eller kanske redan på fredag om vi har tur, hoppas på ett G iaf! 

ne nu lär jag byta om, HEJS.

______________________________________________

Nu sitter jag härigen, har nyss duschat, innan de kikade jag på andra avenyn, grymt bra det! och Håkon är en snuuskgubbe! usch. haha aja innan de åt jag mat o precis innan de kom jag hem från gymmet, blev bakifrån de här nu, men så kan det bli ibland^ var grymt skönt och träna i alla fall, spinigpasset var medel! fick vi reda på när vi satt  oss på cyklarna, men det funkade ju fint ;) haha det var så fult, jag & ems gick in till rummet där vi spningcyklar lite innan vi började, så stog de 4 cyklar där,  det såg grymt bögigt ut :'D blev jag, emelie + 2 boys, haha aja det var skönt i alla fall, nu ska jag sova hade jag tänkt mig, avrt gymt trött.


Måndag 21 januari 2008


Idag har jag varit trött, inte ansträng mig något alls i skolan känns det som, satt uppe i biblan med Emelie, Sara & Jossan på matte lektionen det var höjdounkten på dagen! ;b haha aja sen på engelskan fick vi gå hem, fin höjdpunkt det med! Då vandrade jag & emelie ner på staden, köpte varsin apelsin :D och träffade lite folks (: alltid trevligt, sen gick vi mot gymmet, tränade i en timme (: hel skönt. Sen blev de bussen hem, åt mat satt mig här, försökte läsa historian men det gick inge vidare, det är grymt svårt :S läste om samma sak flera gånger, måste nog vara mig det är fel på ;O :b fattar inte vad jag läser :S helt ointressant också, förstår verkligen inte varför vi ska lära oss om vilka kungar som levde förr o vad dom gjorde osv :S helt onödigt enligt mig och emelie! vi har prov imorgon på typ 14 sidor, jag har läst typ fem av dom, sen gav jag upp ;s usch historia är inte min grej. Ajja får hoppas att nån annan sötnöt i klassen pluggat.. ;) haha ^^ när jag insåg att det inte var någon ide och fortsätta läsa tog jag mig ett bad det var skönt (: huhu nu sitter jag här igen, blir sängen strax.

Imorgon blir de en sköön dag (: börjar med sovmorgon :D sen matte, sen historia prov^^ ;S sen lång lunch och till sist samhälle. Efter samhällslektioen halv 2 ska jag & emelie på möte med biträdande rektor & Anna- Karin så kallade monstret (samhällsläraren) kommer bli ett givande samtal! jag & emelie är taggade!! Ändrar inte hon på sig vet jag inte vad vi gör. I alla fall så när de är klart blire hem en sväng skulle jag tro, sen till gymmet vid 5 (: & sen klockan 18 ska vi på spining pass! =)=) något vi längar efter, ska bli grymt skönt! :) jag förstår inte men jag är grymt taggad för träningen/gymmet varje dag! ;D känner hur jag längtar ;D höhö.

Helgen får de bli lite kort om, i fredags blev de till o vara hemma & ta det lugnt bara^ i lördags blev de fest, med emelie & matilda =) först hos ems då bjöd matilda på fika :D eftersom hon fyllde år i fredags^ hihi det var helgott. Vid 12 vandrade vi ner mot staden, blev till jackpot träffade hel trevliga människor ;) sen när dom stängde blev de upp mot söder en sväng o sådär, sen blev de sibylla! ;D huhu men vi åt maten på donken, buusigt :D aja sen blev de hem nångång vid 3 ? Fyfan vilken kväll säger jag bra! :'D skojvare!

Igår blev de inte mycket, som vanligt på söndagar, men det var fint väder :D hur fint som helst, kände hut mycket jag saknar våren, var sol & allt (: så jag o mamma tog oss en promenad till willys ;'D sen vid 5 åkte jag in till stan, träffade emelie så gick vi & gymmade (:

De var väl typ allt för denna gång, hejs.

RSS 2.0