Wööööööööw! ;)

"Jag har nu suttit och kollat på sista avsnittet av "den rätte för rosing" jag vann lindas hjärta. men romansen mellan oss blev inte långvarig, precis som min mamma sa. Så Ronaldo kopian är singel nu =)"



DETTA har jag väntat på! ;)) visste ju att det snart eller senare skulle komma! att det inte skulle hålla, trodde någon att det skulle hålla så måste ju den vart dum :o jag menar nee det skulle bara inte funkat, det syntes ;b

Innan jag dör SKA jag ha träffat min man ;) min man är han iaf i mina drömmar ;) haha!






Skolan

Sitter här i skolan fortfarande.. och gör fortfarande lika mkt som ingenting..  mer än att läser bloggar, kikar fb osv (; och vi får inte glömma min smschatt! som är mest spännande av allt! huhu

Just nu sitter jag framme vid lärarbordet^, ni vet där läraren sitter, längst fram i klassrummet.. för här står nämligen en skön stol (y) till skillnad från dom andra.. har även radion här precis brevid mig och lyssnar på mix megapol.. ^ Jag, Ida, Sara och Sebastian sitter nämligen ensamma här i klassrummet..  dom andra har typ gått hem eller nått?
Men jag klagar inte, det är mktmkt skönt! :) Såhär borde det vara varje dag i skolan (y)

Nu är det endast 1h och 20 min kvar tills vi slutar, då ska jag ner på city och träffa Pers så ska vi gå och köpa tågbiljetter! :)) efter det ska jag fika med tjejerna :) 

Hörs sen!


Kläderna : )

Jag skulle ju visa bild på det jag ska köpa idag.. tyvär fanns det ingen bild på jackan eller boleron :(
Visar dom sen ;b


(var ett jääääääääla krångel och få hit bilderna, eftersom ginas sida suger och man inte kan kopiera bilderna......)





Kläningen ska jag icke ha sådär lång, vek upp den till låren få väl be mamma sy den :)

Skolan

Tjing!
Jag fattar inte hur jag kan vara så seg på att uppdatera här ;o jag har ju inte mkt för mig?
eller det kanske jag tydligt har... haha! aja bättre sent än aldrig ;)

Sitter i alla fall i skolan nu, känner mig så duktig som går hit varje dag... jag menar jag gör ju ändå ingen nytta här, utan bara är, så att jag ska slippa min frånvaro..   vill ju inte missa 1050 varje månad, när jag bara behöver sitta här för att få dom (y) haha! aja..  alla håller på med något om sjukdomar osv...  men jag sitter här bara, kikar bloggar o så :)
Efter skolan ska jag ner på stan o shoppa kläder! (yyyyyyyyy) vilket jag verkligen behöver! :)
Var på stan en sväng med mamma igår, och kikade lite.. blev ett par leggins och ett lypsyl (a) haha men jag lyckades även få ihop en kläning, en kjol, en jacka och en bolero :) men jag la undan det och ska hämta det idag,  visar bilder senare :)   och efter shoppingen blir det fika med tjejerna :) Monica lämnar ju oss imorgon... :'( Hon ska nämligen till Brasilien i 17 dagar! Men när hon kommer hem äre fest! ;)  redan taggad!

Jag är suuuuper hungrig, tur att matsalen öppnar om cirkus 20 min så jag får mätta magen! =)
Har inget mer och tillägga för tillfället, men återkommer nog om någon timme (;



Min man! ;);)
___________________________________________________________________

(y)

klockan är fan 04:45 och folk är kvar här....... vad är detta för fel?!
fattar inte folk att jag är trött och vill sova :o haha.....  ;o


Gå hem så jag får hopp ner i sängen!!


Natt!


Men en förjävla rolig kväll!!!!


:)

______________________

^^

Idag är det mammas födelsedag, hon fyller hela 50 år idag!
Så det blir kalas här hemma, klockan 15 är det sagt..  men majsan och Eva (mammas vänner) kommer hit snart och ska fixa o trixa, sen kommer väl resten runt 15 :)

Och här sitter jag, vaknade för en liten stund sen, sitter i pjamas, med världens flott hår och med ett mkt stökigt rum... ingenaning om vad jag ska ha på mig..  har inte hunnit köpt något nytt (y) känns jävligt surt, är så fruktansvärt trött på mina kläder..  men jag har ju inget val, får slänga på mig nå iaf.
Och till sist men inte minst, så har jag inte köpt någon pressent till mamma,  (y) inte orkar jag åka ner på stan och göra det heller, vet iaf inte vad jag ska köpa, hon får något sen när jag kommer på något.  Världens bästa dotter!

Ne nu ska jag försöka bli glad och vän med mamma, det är trots allt hennes dag idag...  vilket inte märks på något sätt.

Hoppas att kvällen blir bra iaf :)

Valde att stanna hemma iaf..

Efter MÅNGA då menar jag många om och men, har säkert ändrat mig 77 ggr, helt sjukt vilken beslutsångest jag nyss haft! men nu är det bestämmt jag bli hemma ikväll :)  jag och tjejerna ska se Let´s dance, är ju final ikväll! Spelar faktikst ingen roll för mig vem som vinner.. :p men Laila är grym! ;))

Ne nu ska jag avsluta, tjejerna är här strax.. 





Det blir utgång ikv iaf.. (y) ;D

Tjing!
Vilken dag av kvalande alltså! eller haha kvalande, vad tusan är det för ord? Jag menar ju när man inte kan besämma sig.. vad heter det?
haha i alla fall, så pratade vi för någon dag sen om vi skulle ut ikväll, men inget var bestämmt, så idag skrev monk sms att vi skulle vara hos Richard ikväll, jag och 8 tjejer! då blev jag suuper taggad! (y)
sen var jag taggad ett tag, sen började jag vela, vela heter det! om jag skulle va hemma ist.. men sen blev jag tagg igen! för ett tag.. för sen blev jag suuuper trött och kände att jag skulle stanna hemma och sooova!
men så ringer Alex för en stund sen och säger att han ska komma hit snart.. och jag säger att jag tänkte vara hemma men då sa han ge dig, nu tänkte ju jag komma och så skriver precis Ida att hon vill ut! så då vare ju bara och tagga om! haha..  duschade iaf för en timme sen när jag precis var mitt i kvalet, men nu är det bestämmt alltså, nu blir det utgång!
Har nyss öppnat en skogsbär (y) Ida håller väl på snyggar till sig och Alex skulle snart ringa så ska han och Anna? komma ;D så åker vi till Richard och sen slick ;)) det låter ju mer än super!

Får väl se vart jag hamnar efter slick ;) har fått lite smaskiga alternativ och välja på iaf! haha ;D skönt!
Ne nu ska jag fortsätta med sminket ;)
Och jag ska vara pigg imorgon! för 08.30 ska jag sitta på min turism lektion (y)

Ha det så trevligt ikv, för det ska jag ha! =)




Förra gången vi var hos Richard ;))



SOOOOOOOL =)))))))

Tjing!
just nu sitter jag här med ett äpple, ett glas vatten ocn en kniv, en stor kökskniv faktikst, haha! den skär jag lagomt stora bitar av mitt äpple med och stoppar i munnen, tycker äpple är godast så ;) haha...!  Äpplet är suuuuper stort!

Iaf så börjar ju jag 12.00 idag :) men jag somnade såpass tidigt igår.. strax innan 23.. så jag vaknade runt halv 9 imorse.. utvilad med andra ord. Sen dess har jag mest läst bloggar :)

Jag måste bara säga ååååååååååh vad skönt att det är sol ute!!!! =)=)=) det är helt sjukt vad vädret påverkar mitt (allas) humör! idag är det sol och jag är på super humör! igår var det snöstorm och jag blev direkt på dåligt humör...
sitter här med mina sommarbyxor ;) haha.. och ett linne, var så sugen på att ta på mig ni vet sånnadär korta strumpor + vårskor och gå ut i domhär kläderna....  men det gåår ju inte! skulle bli för kallt... men jag lääängtar tills jag kan gå ut så och bara njuta i solen :)  sitta på stan med mina vänner och glo folk och äta en glass....  åh finns nog inge bättre!

Men ne jag får dra på mig mina leggins och min jacka... suck!

Vi hörs senare :)



Bilden är från i sommras när jag och mina underbara vänner satt i boulognern och bara mööööös :)



"Den rätte för Rosing" förgyller riktigt min dag..

Tjing!
Började 09.45 idag i komvux aula, vi lyssnade på en nisse som vart med om andra världskriget, det var intressant och hemskt. Sen tog jag och tjejerna lunchbuffé på asien kitchen (; sen bussen till skolan :)
var faktikst inte så farligt, vi diskuterade mest..  sen slutade vi halv 4, åkte ner på stan med matilda så kikade vi lite på kläder..  sen bussen hem :)
Suttit här mest.. eller jag har duschat och  kikade Rosing nyss ;)) och precis innan det kikade jag på förra veckans avsnitt av Rosing för det missade jag... och jag vet inte vad jag ska säga om det, haha! så fult egentligen...
och FAN VAD MIN MAN ÄR SNYGG! det är nå sjukt...  aldirg nog sett någon charmigare och snyggare.. ;) mums!
och Johan du är för klockren ;) du vet att jag diggar dig till 100! Förstår inte hur man kan vara så "oangagerad" när man är med där..  haha! att du inte sov på hotellet, HAHA! och sen allt annat, du är för skön! ;))

Känner mig lite tröttis..  tänkte bädda ner mig i sängen faktikst :)
trots att jag börjar 12.00 imorgon ;))     underbart!

Efter skolans slut ska jag shoppa med mamma ;) det vankas ju kalas på lördag ;))


Natti



Min man såklart ;)

I-lands problemt är löst

Det blev ingen paj ingen fil med flingor och ingen milkshake heller...

ist blev det ett äpple :D haha.. och smörgis med skinka!
Hur det nu kunde bli det ;D


Åh vad söta barnen är i "annorlunda familjer" älskar dom där tre trillingarna, dom är sååååå söta =)

Blev så trött nu så jag tänkte sova...   lite sovmorgon imorgon iaf, skönt! vi ska träffas utanför kommvux aula 09.45 var det nu är..  jag som sagt till mina vänner att jag hittar, haha!  men det kan ju inte va försvårt och finna.
Sen ska vi tillbaka till skolan iaf..   får väl se när jag slutar och vad som sker efter det.


Natti :)

____________________

Vad skulle du valt?

Jävlar vad svårt det blev nu ;o

Tänkte ta mig något gott till tvprogrammet, men vet inte vad!?
Har beslutsångest ;s


Paj med vaniljsås, hallonfil & flingor eller göra mig en milkshake av glass, banan o mjök?


Uuuh, kanske inte borde ta något alls av det............


Hej I-landsproblem!

__________________________________


Trevlig dag helt enkelt

Hallå!

Efter att jag suttit här vid dumburken imorse en stund hoppade jag in i duschen sen vandrade jag och mamma ner på stan hem till Majsan :) var där till strax innan 14, dom drack kaffe och vi pratade om allt möjligt :) sen kom Majsans systers barn o pojkvän dit en sväng, och Majsan syster var åxå där, trevligt!
sen lagade Majsan middag till oss ;p blev falukorv i i ugnen och potatis (y) sen kikade vi lite tv, sen kom Ylvie och hämtade mig och mamma så fick vi skjuts hem :) uppskatades mkt!
För vilket jävla väder det är ute! det är helt jävla sjukt.............. nu vill jag verkligen ha vår!
Kändes som jag skulle frysa ihjäl den lilla stund jag var ute, uuh ;s


Nu ska jag väl se lite tv med mamma :)   "annorlunda familjer" (y)
Kommer bli sådär barncrazy..  som sist, haha! dom är ju för söta!



Bara för vi pratar barn så får ni se mig igen :D hahaha


Liten Jennifer :)

Var inte jag bara föööööör söt när jag var liten ? :D


^^

VAD ÄR DETTA FÖR JÄVLA VÄDER?!!? DET SNÖAR!!! DET VAR JU NYSS VÅR? :'( :'(
Usssch för snö, hoppas verkligen det smälter undan idag och att det är vår imorgon.

Jag vaknade imorse av att mitt mobilalarm som varje måndag -fredag, men idag kände jag bara inte för att gå till skolan...  känns riktigt jävla meningslöst :s eftersom att jag i alla fall inte får hoppa upp till 3an.....
fick brev i veckan om min frånvaro, tydligen 29% ;s men det hjälptes ju mkt att jag fick det..  blev bara mindre pepp för skolan, usch.   Aajja orkar inte tänka på skolan nu, mår bara dåligt.

Så jag berätta lite om helgen ist ;) mktmkt bättre!

Torsdan har jag ju redan berättat om..  och fredagen blev som den var planerad ;p alltså först hos Majsan & Ida med Monica och sen slick ;) det var riktigt skoj, mkt folk o trevligt sådant ; )

I lördags var jag med med min pappa och Ylvie hela dagen, vi städade hos han osv, mkt mys! sen så blev det fest igen (y) åkte hem och duschade och snyggade till mig, så kom Monica, Emma, Alexander, Cons och Ronny hit :)
så spelade vi kort, diggade musik osv :) sen åkte vi på "fest" i sätra, som sög häst, jag ville ut men det var lite svårt eftersom att Emma inte är 18 och vi kan ju inte bara lämna henne på stan :p så jag fick nöja mig utan utgång..  vi åkte ner på stan ist, sen fick vi skjuts hem av Alex :)

Har iaf haft en super helg med torsdan, måste göras om snart ;) iaf torsdan&fredan med lika folk ;)
Slick har i alla fall blivit mitt o Monks nya innepinneplace! ;D (y)
Trodde min kropp skulle vara helt död igår eftersom det blev en tredagars, men icke ;b vilket uppskatas!
Fast mot kvällen kände jag hur trött kroppen egentligen var... men jag klagar inte, det är värt det :)
Har ju aldrig varit ut en torsda förr, men det kommer bli igen ;)

Blev knappt några bilder från helgen... ;/

 Ida lagade mat till henne och mig när vi kom hem sådär halv 4 på morgonen.. ;) haha

     @ Majsan och Slick ;)

   Ronny fick ligga i bagage luckan ;) + "festen" i sätra.

 Jag i lördags ^

__________________________________

Bästa veckan på väldigt väldigt länge!

Hallådär ute! :)
Egentligen orkar jag inte skriva nu, men jag känner att jag ändå ska meddela att jag lever o så :)
Har hur mkt som helst och berätta egentligen..  men ingen ork finns :p
den är nog tillbaka imorgon så ska jag berätta om helgens bravader ;)

Denna vecka har varit väldigt väldigt hektisk och spännande!
riktigt bra jäla vecka :) har haft mkt skoj!
 
Men jag är iaf super nöjd med veckan som varit :) och festadendet tors, freda och lördag (ja det blev igår med!)
har varit fruktansvärt skoj ;D
somsagt skriver mer imorgon, ska lägga mig i sängen nu och soova, har verkligen noll ork för något just nu, inte ens se Rosing avsnittet som jag missade i tisdags, då är det illa, haha!
men jag klagar inte :)


Hoppas ni åxå haft en bra helg :)




Monkans lillesyster, Elvira :))) sjukt söt!



glömmde publicera detta för någon timme sen, haha!

Känns fortfarande att det var alkoholintag igår, och att alkoholen är påväg ut nu....
skapligt seg osv.. sov lite mer än 4 timmar inatt, vilket känns!
men det kan inte hjälpas, för ikv äre fest! :D
Skulle egentligen ta de lugnt o kika letis som vanligt..  eftersom jag är mer död än levande.. men så när jag o Monk satt på bussen kände vi att vi råkade bli lite sugna på fest så ja vad gör man? jo man tar till fest ;))


Nu kan vi inte mer än tagga!
Ska hopp ner i badkaret strax och sen snygga till mig så fort jag kan, och sedan åka till city hem till Ida & Majs, så blire lite förfest där ;) skönt! sen vidare mot Slick ;)) om det blir som enligt planerna, vem vet kan ju bli nå helt annat åxå?
det visar ju sig, men slick låter bra, var ruggigt skoj igår somsagt ;) eller inatt kanske jag ska säga....

Ne nu ska jag göra mig klar, vi hörs imorgon :)

___________


Nu: fixar mig o ska snart ta bussen till city :)






 

KÄNNS i fötterna att dom inte var hemma inatt...

Alltså mina fötter! dom gör nå sjukt ont!
spräckte en fet vattenblåsa för en liten stund sen, men inte tusan blev de nå bättre, förstår inte hur jag ska kunna åg normlat idag....... så om ni ser mig och jag går lite konstigt så är det pga mina fötter! inget annat.


Blev somsagt fest igårkväll (y) vilket var mkt mkt trevligt :)
först var vi på en hudvårdsbehandling sen vare ba hem super fort och hämta grejer, så åka till monicas väns mormor ;D   haha... som bor mittemot Borgis, där förfestade vi (y) började någon gång efter 21..     hennes mormor var suuper söt! =)
sen gick vi vidare till Ida & Majsan på stan :) var där en stund sen blev det slick ;) någon gån efter 12 skulle jag tro?
slutade hos Ida & Majsan sen iaf ;))

kom hem för en timme sen, försöker vila mina fötter nu så jag kan gå.. 
ska ta bussen om 20 min till skolan så ska fixa till mig så gott det går nu.....  har fan min bag med mitt smink, min kam och min hårspray + mina skor hos eller den är inte hos någon den är fan på polhem! haha...

så jag får göra mig klar så gott det går....  kul o gå till skolan med gårdagens smink! (y)
ne nu lär jag skynda mig, berättar lite mer sen ;))


var iaf riktigt jäla kul igår ;) måste göras om snart igen! nästa torsdag ? ;) haha...



(bilden är inte från igår)


/ en mkt seg tjej, som känner att alkoholen är påväg ut ur kroppen....... hoppas alvedonerna hjälper!



Natti

Nu blev klockan mkt här.. 23:27
så nu tänkte jag hopp ner i beden (: vilket ska bli suuuuuuuuper mys!
Tusan vad jag älskar och krypa ner i sängen egentligen.. o sova, mums!

Haha iaf..   imorgon 09:55 kommer mina vänner hit, så ska vi eller Sara ska fotografera min fina lägenhet!
Vi håller på med nå arbete i skolan o ah vi valde min lägenhet, så det ska bli spänannde!
Glömmde bort och städa idag :( så får göra det imorgon bitti, haha!
När vi är klar med fotogrferingen ska vi åka till skolan och fortsätta med vår pärm och powerpoint! (y)
sen ska jag nog träna en sväng och sen mot kvällen ska jag och Monk på något spännande? ;)
Hörs imorgon, natti



__________________________________________

Bebisar & lördagen

Hallådär ute! :)
Hur mår ni?
Jag mår fint!

Jag vill ha bebisar! flera st bebisar vill jag ha! Dom är ju så sööööööööta!
Kollade nyss på "annorlunda familjer" med mamma och majsan och tusan vad sugen jag blir på att ha massa bebisar när jag ser det..  underbart det skulle vara!
Men det är ju inte precis o bara tillverka ungen o så äre klart sen, nejnej massor med planering osv och en man!
en man är det viktigaste av allt! skulle aldrig bara kunna tillverka ungen o sen inte låta ungen få någon pappa..
ne så nu ska jag leta på en man!

-------------------



Helgen löd iaf såhär, let´s dance här med flickorna i fredags, trevligt!

I lördags blev det inte alls som planerat..  men det blev bra iaf :)
Sandra kom till mig halv åtta, så poppade vi poppis och bänkade oss framför tven,
sen 9 kom Alexander & Cons så kikade vi melodifestivalen och drack alkohol :)
så var Majsan med oss åxå, och vi bjöd på shotts ;)
pratade och diskuterade och hade oss...  tiden rann iväg som vanligt.. 
Inte förens två först kollade jag på klockan o tänkte men vi ska ju till stan? ;o
men så blev inte fallet ;P en viss Persson "somnade" i min säng... I MIN SÄNG.
Och vi kunde ju inte låta henne ligga där själv, då kunade hon ju ha kvävts........
så vi struntade i stan..  sen somnade vi i soffan någongång under natten.. ^^
trevlig kväll iaf :D

Blev bara två ynka bilder under kvällen, :( haha





___________________________

Trötter

Har precis duschat och bytt sängkläder (Y)
Är fruktansvärt trött, kan inte blivit många timmar till sömn inatt.
Vi hade mkt trevligt iaf :)
Blev så att Alexander, Cons & Sandra sova kvar :) mys.

Ne jag tror nog att jag ska sova nu, orkar inte se whipout & sanningens ögonblick..  får se repris sen.
Natti på er :)




Såhär snygg var jag igår

_________________________________________

fest ikv! (y)

ojojojoj sån chok jag fick idag, har jag aldrig fått förr, helt chokerande!
berättar mer om det sen ;))
Fortfarnade inte smält det..... och kommer nog aldrig!


Ikv äre fest! :D:D
Perssan kom precis hit, vi hörs sen ;)

_____________________________________


MIN MAN ÄR I GÄÄÄÄÄVLE! =))))))))


JAG KAN INTE FATTA, FICK VÄRLDENS CHOK!
MIN MAN, MIIIIIIIIIN MAN ÄR I GÄVLE!!!!!!!! :))))))))))))
VAD GÖR DU HÄR ÄLSKLING?
JAG MENAR GÄVLE AV ALLA STÄLLEN..... DETTA ÄR SJUKT!
KAN NÅGON BARA FÖRKLARA VAD HAN GÖR HÄR OCH HUR LÄNGE HAN SKA VARA HÄR?

ÄR DU HÄR IMORGON TRO?
DET ÄR DU VÄL (;
SÅ JAG FÅR SÄGA HEJ ÅTMINSTONE!
LÄNGAR TILLS IMORGON.



CRAAAAAAAAAAAZY, GÄVLE, GÄÄÄVLE AV ALLA STÄLLEN???!? SHITTAN, VAD GÖR DU HÄR? :O





Är så fruktansvärt nyfiken!


Let´s dance kväll med tjejorna :)

Mamma och jag har nyss varit och STOR shoppat på ica maxi, i like it!
Så nu finns massa gott i våra skåp här hemma ;p


Tjejerna kommer över om en halvtimme sådär, så ska vi kika let´s dance såklart :)
vår tradítion, som råkade avbrytas när vi åkte hem från Åre, (åkte hem när det var) så missad vi förra fredan när vi festade.. men nu är vi tillbaka igen ;) ska bli myyyyyyys :) har faktikst saknat våra myskvällar :o
Hörde att Matildas mamma bakat en kladdkaka till oss och Izza köpt glass o varma hallon? ;p
så står jag för godis, ostbågar o cola ;)
Verkar gå bra för mig och min viktnergång... haha!
Men vafan! det gååååår ju bara inte!

Sen så blev jag riktigt taggad för morgon dagen ;)
den var inte planerad tidigare idag, men så när jag var på city ringde Perssan så då bestämmde vi, fest imorgon! =)
skönt!

Verkar bli en super helg iaf ;)
och att det är fredag den 13 onde idag märks verkligen inte...



Hörs sen :)



min man somsagt ;)



Tröttis

Klockan är inte ens halv 10, men det kan inte hjälpas.. jag är trött så ska nog lägga mig.
Känner mig allmänt tjock och trött på allt.
Det är sant iofs men kan åxå mkt bero på kvinnoveckan, uuuuuuuh.
Måste verkligen ändra matvanor sen, mår verkligen inte bra av så jag har det nu, inte bra!

Natti




Min man ;)



Segis

Tjing!
Har fan suttit här hela dagen lång...... sen jag vaknade vid 10 imorse.. förutom att jag somnade i en och en halv timme mellan 18-19.30.
Det är fan illa, inte okej!

Sitter liksom fortfarande i pjamas.. gårdagens smink eller allt har försvunnit.. gårdagens fläta..
känner mig lite snusk, en dusch o uppfräschnig skulle va nått,
men har inte haft nå behov av det än...
Borde vara olagligt att bara sitta här en hel dag, känner mig som en deg, en datornörd.
Men det har varit sjukligt skönt ändå ;) bara inte göra någonting.
Men det kan inte fortsätta i en längre tid, då får jag nå fel, blir väldigt rastlös väldigt lätt.

Ska väl hoppas att jag kan somna trots att jag sov i nästan två timmar, men det ska inte va nå problem sov faktiskt inte riktigt länge inatt som jag har kunna gjort.. 
Skola imorgon då, yes! 
Usch vad tråkigt det ska bli. 08.30 - 17 är vi schema lagda men får nog sluta 16?
Vad tusan ska jag säga till Linda? (vår turims lärare) (hon är väldigt arg o sträng av sig, inte o leka med med andra ord) eftersom jag inte skrev provet förra veckan...... och inte kan skriva det imorgon heller......
och hoppas Bengan inte är tillbaka för då måste jag förklara mig varför jag inte skrev det provet åxå..  men han är nog inte hemma än får vi hoppas :)

Sen efter skolan har jag hört rykten om att vi ska träna ;)
underbart! Vi har inte varit på sats på super länge!
minns inte ens när vi var där sist?
långt innan lovet iaf...  så jävla illa det kan bli, vi MÅSTE skärpa oss.

Ne nu avslutar jag här, med en bild på min man :)




Natti

Ledig idag (y)

Hej =)
Jag borde tusan ta upp det här med bloggandet lite bättre, känner att jag lovar saker men sen rinner det ut i sanden.. typ som att berätta om Åre, bilder från olika helger osv..  men glömmer helt enkelt bort..
Lägger ju iaf upp allt på bdb, så bara kika där (: och lite på face ;)
Känns ju nästan lite onödigt o lägga upp samma bilder på alla ställen... speciellt om det är samma folk som kollar mig överallt ? ;P  haha... 

aja, jag lägger upp lite bilder här från helgen :)
Jag, Sofia, Ida, Monica & Matilda (18-åringarna) var hos Rickard och förfestade :)
sen kom några pojkar + Alexander, mkt trevligt :)
sen skulle vi somsagt på Interpool men vi struntade i det och åkte direkt till Hangloose, men där var det ju somsagt inge folk så vi gick till Old Saint´s ist ;)

   
  

___________________________

Lördags
Jag, Sandra, Emma & Alexander var hos min far o alkoliserade :) 
Sen åkte jag och Alex ner till hangloose :p
och Sandra & Emma blev kvar hos pappa med han... haha!
Sen träffade jag min bästa vän och så, fick skjuts hem av Aalex sen vid 3... :)


   


Tråkiga bilder, jag vet..  blir bättre nästa gång ;)


______________________________________________________________

Tröttis

Nu ska Jennifer soooova, tusan skönt!
blev ju inte mkt sömn inatt om jag säger så.......


Lagt upp massa gottis bilder på min fb från 2008! :D
Saknar det, tusan..  <3




Bjuder på en bild på min man. 





Åh jag är ju så kär!!!! :'(

Uuuuuuuuuuh hur tusan kan jag blitt så kär?!?!?!
detta är sjukt!
Blir super avundsjuk när Hugo är så söt mot Linda! :|
och när han pussar henne?
fyfan, är ju ett hugg i hjärtat!
:'(((((((((((((
Fina lilla bebis, världens finaste Hugo!
<3
Muuuuuuuuuums jag är så jävla såld på pojken!!

Är det han som har roligt under täcket med Linda som vi snart kommer få se kommer jag gråta...
Se sin älskling leka med någon annan fyfan.

 :'(

Ska kämpa ihop nu så jag klarar av o se...............





Vad gör jag uppe nu?

Blev visst inget uppdaterande om helgen här idag...  blev på bdb ist ;p haha
kommer väl här imorgon...

Undrar bara va tusan jag gör uppe nu?!
klockan är 02.50..........
jag ska upp 08.00
kommer ju vara skapligt sugen på och gå upp då ;)
och arg för att jag inte somnade tidigare..
vet inte varför jag inte sover heller?
har väl inte vart tillräckligt trött o så har de väl vart för intressant på msn o sms ;)
haha...
ne lär  tusan krypa till kojs nu och hoppas att det är en spännaden skoldag imorgon!
Projektdag - lyssna på en mäklare o en polis?
kan fan va spännande..
ne natti :)

________________________

P.s min söta katt sitter här på min handled...  kan knappt röra den..






(y)

Måste bara tacka allt folk som jag umgåts med under denna helg, för denna helg! =)
Super!


Och jag skulle ALDRIG ställa upp i programmet, "Sanningens Ögonblcik" fyfan verkligen inte...
men det hade vart så jäla skoj, ändå (;;


Ne soova nu, uppdaterar om helgen med bilder imorgon ;))
Fy helvete för skolan imorgon, får fan panikångest o det är helt sant, fyfan.



Den här bilden säger ganska mkt........... haha!


Fest ikv igen (y)

Hahaha vilken jävla kväll det var igår, alltså ;D
ojojoj, så mkt skoj hände, och jag hade nog mest skoj på en viss persons bekostnad ;);)
berättar utförligare imorgon?
Var iaf TOMT på hangloose :'DD visste inte om jag skulle skratta eller gråta när vi kom dit :'D
var ju verkligen 100 kr bortkastat, men vad gör det om 100 år?
eftersom vi köpte biljett i veckan...
tog stämpel gick in till garderoben o såg att det var tomt så vände vi o gick vidare ;))
Fyfan Liljeqvist var full igår! men det var jag inte ensam om...  HHAHAHAHAH.


och nu är jag bakis :D som förtjänat........
men inte fan hindrar det mig inte!
För ikv äre fest igen :D (y)
Vetfan hur det ska gå? eftersom vodkan inte frestar mig ett dugg för tillfället......  uuuuh
men äh, det hinner nog ändras ;P
ska börja hos min far iaf..
sen får vi se hur kvällen fortsätter.....
har lite alternativ o välja på iaf ;)))


Hörs imon!



Nilsson förra helgen, haha! ;))

Hej :D

Nu sitter jag här och äter kolakakor som jag bakade igår, det är riktigt underbart i munnen! (:
haha..  tjock som jag är...

Vattnet är nog snart klart i badkaret så ska jag hopp ner, o bli ren o fräsch ;)
sen blir det 6 bussen till city, träffa flickorna och vidare mot Richard (;

Kan bli en riktigt skoj kväll ;)
trevligt sällskap åxå, vi ska vara 5 tjejer och vi 5 har aldrig förr umågts tsm.. så får väl se hur de går ;)
Jag tro det bli kanoners ;)
Känns lite konstigt att vi alla flickor inte ska vara med..  jag menar vi festar jämt tsm.. men jag klagar inte ;)
så synd att dom inte har åldern inne än liksom ;)) haha aja
hörs sen!

(y)(d)


Dåligt Brynäs!

Tusan Brynäs vann inte :(:(
Bäst dom vinner på lördag o sen måndag!
verkar som det blir hockey med far igen då? ;b
var mktmkt mys o gå och kika på matchen med min lille far :)
men en sak jag tyckte var lite onödig var att pappa köpte hockeybiljetterna för 500 kr för han o mig, 250 var..
jag menar när jag går annars betalar jag 70 ;o men ne så tyckte inte min far.. :p
haha aja fick fina platser iaf (y) såg spelaena super nära =)
och nått jag mer såg var alla mumsbitar!!
det är sjukt hur många snyggingar det finns ;))
Hockey pojkar is the shit, helt enkelt ^
HAHAHAHAHA och juste, en sak jag verkligen la märkte till på machen var fotograferna som står där spelarna sitter.. dom hade hjälm på sig :'DDDDD var så nära på att börja skratta, men försökte verkligen o stå emot, om någon såg mig måste dom trott att jag var dum i huvve som satt där o log för mig själv :'D såg så ruggigt jävla fult ut, hahah! :p


Ne nu ska jag krypa ner i beden, och läsa nya nöjesmix :D
Måste bara säga en sak, faaaaan vad jag ätit idag! och igår!
helt sjukt :s ätit på något hela dagen, illa ;o
Undra varför ? Eller det måste ju bero på kvinnoveckan som snart kommer.......
Uhh hoppas jag inte alls är hungrig på något imorgon, så det jämnar ut sig, haha..
ajjja naaatt =)

--------------
Imorgon fresten blire först hos Richard, sen Interpool och sen Hangloose ;)
peppad!




Hockey ikv! (:

Tjing!

Nu ska jag iväg på hockey med min far! :)
trevligt!
Eftersom mina vänner inte är nå hockeyintresserade.....................
Kul o se vilka som vinner, jag hejjar såklart på brynäs! men pappa hejjar på Färjestad..

Hörs sen ;))



---

Spikad fredag!

__________________________________

=)

Tjing pling på er där ute :)
Började somsagt 12 idag, underbart!
Enda vi gjorde då var att lyssna på Susanna när hon pratade om massa gammla ointressanta bäcker :s ruggigt tråkigt, var på väg o gå ut flera ggr..  men jag satt kvar!

20 över 1 var hon klar iaf, då slutade vi, gick o tog bussen hem, sen har jag typ suttit här..  gjorde lite tacos vid 3 :b mums!
sen vid 7 kom Yllvan o hämtade mig så åkte vi till min far en sväng :) satt där o kikade på lite tv o så..  mys :)
sen skjutsade hon hem mig för någon timme sen..  sitter bara här nu, tänkte ta o borsta gaddarna nu och krypa ner i beden :) mums vad skönt!

Börjar halv 9 imorgon..........  usch! ;/ med ett prov? fast jag har inte ens öppnat boken så det kan ju inte bli nå prov för min del.. 

Iaf så åkte min mamma o Majsan till Sthlm idag, till min moster och mina kusiner :)
så nu är jag o min lille katt ensam hemma i några dagar..  skönt :)

Ne godnatt på er =)



mktmktmkt snygg jacka vi såg inne på någon affär i Åre :)

Natti

Ne nu ska jag hopp ner i beden :)

Imorgon börjar jag 12.00 och slutar 13.35 =))))))))))
endast en eller två lektioner med Erika, svenska och eller livskunskap!
kan inte bli så mkt bättre ;p

Natti :)



Club holiday i Åre, där är trappan jag pratrade om i förra inlägget ;)



Världens finaste Hugo <3

Fyfan i helvete vad kär jag är :'(((((((((((((
Innan jag dör ska jag ha iaf sett Hugo live!
Sen hur det ska gå till är en annan sak.
:'((((((((( <333333333333


Den rätte för Rosing är iaf sjukligt skoj :'DDDDDDD
Den där Fredrik är sååå annorlunda, haha!
klockrena kommentarer han fick från Hugo :'D  Helt rätt!
Och alla andra killar kan slänga sig i väggen.. :s lika fula hela bunten.
Finns bar huuuuuuugo som är fin där =)
men ändå! fan hon får inte välja han!
kommer bli sepe ledsen..  :'(
Är redan jätte avundsjuk för att Linda får vara med världens finaste :'(

ååh jag lider av något..........  som är såhär kär efter ha sett Hugo under några stunder i tv!




Dålig bild :/  knäppte med min mobil på tven förra veckan :'D

_______________________________________________________________


PS.  ÄR DET INTE LITE COOLT ATT JAG NYSS VAR I ÅRE, SÅ SPELAR DOM IN PRGRAMMET FRÅN ÅRE, PRECIS DÄR VI VAR! JAG HAR GÅTT I SAMMA TRAPP SOM MIN BLIVANDE MAN! COOOOLT VA?
OCH SÅ HAR VI GÅTT UT GENOM SAMMA UTGÅNG FRÅN HUSET O GÅTT PÅ SAMMA VÄG.........






HUGO! <3

Paus i "Den rätte för Rosing"
jag säger bara uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuh
helvete vad snygg Hugo är :|
bland dom snyggaste jag någonsin skådat, uuuuuuuuuuh muuuuuuuuuuuums!
Alltså där har vi en riktig mmmöööööööööööööööms! som vi säger på Jennifer språket.

Sjukt snygg, sjukt söt & sjukt chrmig ;)
hade inteeee tackat nej ;))

Det var verkligen kärlek vid första ögonkastet för en vecka sen..

Jag tror jag är in looooooooove.




Ledig imorgon =)

Tröttis, orkar inte berätta om dagen nu...
ska borsta gaddarna nu sen lägga mig i sängen :)
muuuuuuums vad skönt det ska bli o sova!
och få sova ut!

Är somsagt ledig imorgon ;)) wöööööööö
SKÖN början efter lovet säger då jag ;))

Ne vi hörs imorgon :)




Natti

=)



Tänkte bara bjuda på en egobild från igår :)


Sliten

Uhhhhhh Jennifer är verkligen sliten!
Det känns såå mkt!
Fast det kanske inte är så konstigt?
Efter allt alkoholdrickande denna vecka..   lördas, måndas, onsdas, torsdas & lördas.......   känns!

Men jag klagar inte eller jag sägersåhär det är absolut värt det! :)) verkligen...
Har haft så jäla skoj o mys o trevligt o ah allt :)

Men känns som jag borde ta det lugnt ett tag.. men det sket sig direkt ;o
verkar bli två dagars i helgen?
det gillas :))

Hinner ju vila ut i veckan... när skolan tar död på en.

Ne nu ska jag gå till bussen, vi hörs senare :)


RSS 2.0