feest

Nu är jag lite sur, för det här vädret suger!!!! verkligen suger, jag vill att det ska vara som igår, sol & fint, men nej idag är det mörkt & grått, och det regnade några droppar på mitt fönster nyss!! uuusch det tycker vi inte om!
Fast jag ska inte klaga för mycket, det regnar & snöar i alla fall inte, för då hade jag ju fått något fel, får hoppas att det bara var någon regndroppe som som sådär, aja.

Ikväll blire fest! Vi ska umgås i Emmas stuga (; det känns som det var ett tag sen vi var där, för monkan & emma har varit i Åre i en vecka minsan, men nu är dom hemma igen ;D och det känns bra måste jag säga! :)
Igår somsagt blev singstar inköpt för vår del (; så ikväll blir det sångrösten med ;D huhu, det ska bli riktigt skoj ;D förstår inte varför vi inte köpt det tidigare.. ;b


Ne nu blev jag jävligt sur, och måste gå HEJ!!!!!!

Yeees

Nu hinner jag precis skriva lite fort här, ska strax ta bussen ner på staden och träffa sandra, så ska vi till Asien kitchen och äta =) och jag är så tusan arg!!!!! Matilda Svanberg den svikarn skulle höra av sig, men har hon gjort det? Nej! jag är rikigt arg på henne!!! hoppas hon läser dethär och skämms!! arga ögat på dig!! :@
I alla fall, sen hur kvällen fortsätter får vi ju se, tror på att vi ska, eller vi ska hem till Edwin på förfest ;D sen ingenaning, får hoppas att Fatima har planer! ;D ne nu orkar jag inte skriva något mer.
Ha en trevlig kväll! :)
P.s maaaaaaaaassssa ++++++++ poäng till vädret!!!! ;D;D skinandesol, kan inte bli bättre!


Grattis till mamma som fyller år idag! :) <3


Lovet i stort sätt ;D

Nu ska jag äntligen hitta energin och skriva klart, det blir ju bara mer och mer desto mer jag vänta med att skriva eller väntar o vänta, när jag inte skriver helt enkelt! men somsagt tiden finns inte rikigt + min energi! Men nu hittade jag den! Precis som med andra avenyn, jag ligger väl efter en sådär 15 avsnitt nu och det är tragiskt ;/ men tiden finns inte där heller, förstår inte vad det är som tar upp all tid ? ;O haha aja ska ta mig en dag o kika klart alla avsnitt! typ på söndag, låter bra, om någon vill joina mig så säg till!

Nu tar jag det här från början till slutet, helt enkelt!

Lördags, blev det fest, hos Sandra somsagt, eller jag kanske ska kalla det alkoholintag, och det var riktigt skoj! hahaha vad skoj det var, ingen som förstår, förutom ni som var där, men ändå :'DDD vi hade grymt skoj i några minuter där ;'D det finns på film, så om någon söt person berättar för mig hur man lägger upp en video här så så ska jag dela med mig av det roliga :'DD huhu, i alla fall med var jag, sandra, matilda, emelie & Oskar! =) satt där och hade trevligt, sen tog vi 12 bussen till Öster hem till Wille på 18 års kalas ;D det var skoj... trevligt folk må jag säga! var där tills strax före två, då drog alla ner på stan, blev där en snabbis, sen bussen hem..

Söndags; vaknade, åkte ner på staden, träffade Sandra så blev det Östens Pärla =) sen en snabb sväng o köpa läsk och så bussen hem, duschade, tog bussen ner på staden, gick hem till emelie, så fick vi skjuts till Sandra =) strax därefter kom Jesper & Niklas ;D så blev det alkoholintag, igen! för tredje dagen irad ;O och på en söndag liksom, fast det är ju lov somsagt ;D och man lever ju bara en gång! ;D ^^ och så blev det kortspel & dans, grymt skoj! ;D och efter någon timme kom Oskar! så fortsatte det så hela natten? typ, tills vi alla la oss ;D

Måndags, alla vaknade vid 10? kikade tv & drack vatten, funderade på hemkörning av mat, men det blev inget av med det, så åkte Niklas & Oskar hem, vi chillprillade kvar ett tag eller ah till typ 5 ? ;b tog bussen till emelie, hämtade pengar, och så bussen till Asien kitchen (; blev mat där, det var myys! =) sen tog vi bussen tillbaka till Sandra, la oss i sängen o kikade lite tv och vilade magen ;D sen kikade vi ännu mer tv och tog oss en kvällsmacka ;D sen somnade vi väl någongång vid 03? 

Tisdags, vaknade vid 1, emelie åkte vid 8 för hon skulle arbeta, haha, vad skönt jag sov när jag visste att hon stog och arbetade på donken! ;D hihi,  iaf, jag & sandra åt maten som var kvar från asien kitchen som vi tog hem ;D sen tog jag bussen hem, duschade, och vad skönt det var! kände mig som största rishögen på länge! ;D när jag var klar blev det bussen ner på staden och varma mackor + ice tea på waynes med Sandra :) sen skulle vi på bio, men jag hade självklart glömmt biokortet hemma, så det blev ingen bio ;/ vi tog en kladdkaka & milkshake på george ist! mysdetockså! =) sen blev det bussen hem.

Onsdags; vakanade vid 1, satt här, sen kom sandra med 5 bussen? så åt vi lite mat =) sen blev det bussen ner på staden, träffade matilda och så blev det bio! "No country for old men" den var bra, men lite läskig (a) det var mys iaf! efter filmen blev den donken en sväng, var så tusan kallt ute! där träffade vi på några chillprillor ;'D dom eller han var trevlig! se blev det 11 bussen hem! (:

Idag; vaknade vid 1, åt lite gröt ;D satt mig här, duschade, tog bussen ner på staden, träffade sandra & matilda, gick runt och kikade lite, letade kläder för helgen, hittade lite fina saker, men nej dom var inga fina, så jag blev lite ledsen ;/ menmen blev iaf ett lypsyl + ett telefonkort inköpt! ;D skönt! sen blev det church street =) så kom emelie och jennika dit, det var rikigt mys & gott =) sen var vi proppmätta! och det blev waynes medans vi väntade på bussen, det var mys det med! sen träffade vi chillprillan en snabbis ;'D och sen bussen hem, nu sitter jag här, och är grymt mätt, precis som det ska vara!

Lite arg är jag, för jag har ingenaning rikigt vad jag ska ha på mig imorgon + lördag :( inte lätt det här, men funderar på att köpa en tröja imorgon och så blir det nog.. äsch det ordnar sig nog på något vis!

Imorgon blir det iaf 10 bussen till staden! 10 bussen, kommer ju vara död :D blir ju tre timmar mindre och sova än dom senaste dagarna, men det är bara bra för skolan börjar ju snart, iaf, ska träffa matilda & sandra då, kika om vi hittar något, och sen bussen till valbo, och äntligen köpa singstar! nu har vi tänkt och kommit fram till att det blir bra så ;D eller jag & sandra slog ihop våra smarta hjärnor! precis som vanligt, det är jämt vi som får tänka och göra för hela ligan här! men det görs ju inte så mycket, det gillar vi! haha aja sen kommer vi vara glada för att det är inköpt! ;D efter det blir det hem, duscha & fixa och så 5 bussen tillbaka till staden och upp till Asien kitchen så blir det till att äta där! ;D det låtet som en myyyys dag! efter maten blir det feeeest! och det gillar vi! så nu taggar vi! =)

Oj vad mycket det blev ;O fast det är ju inte så konstigt.
Ne förtillfället har jag inget mer att tillägga!
Hejssvej på er =)

P.s (som man säger) så finns det bilder från alla dagar på bilddagboken min, där vet ni nog redan vad jag heter ;D huhu. För er som inte vet, Jennifeeeeeer              ;)

Snabbis sådär

Jag har inte hittat energin till och skriva och berätta om lovet än, men jag hittar den nog snart, ska vi se! :D huhu.
Hittar liksom inte tiden heller, men det är bara bra, lovet ska vara fullspäckat! ;D

Nu har jag gjort mig klar, och väntar på bussen, den går om 15 min så tänkte att jag hinner skriva lite fort, ska ner på staden och träffa Matilda och Sandra =) vi skulle shoppa, men vet inte riktigt hur det blir med det, allt blev så sent och ja, det får bli imorgon (; men vi ska kika lite iaf, och något inköpt blir det nog ;D sen ska vi äta någonstans, jag hoppas på cheeers eller pitchers ;D får se om far hakar på också, fast han är ju inte så snabb av sig så vi får väl se hur det blir med det ;b fan, kom på att jag måste köpa en present idag!!!!!!!!! tusan, mamma fyller år imorgon, åååååååhdamp, hatar att köpa pressenter, vet aldrig vad jag ska köpa :S fast jag har mina aningar nu faktiskt, men aja nu blev jag arg, hejdå :)

Helgen (;

Jag får väl nöja mig med lite bilder tills någon smart människa berättar för mig hur det funkar med videos ;D
Det blev en 3 dagars i helgen ;D Jag orkar inte skriva och berätta nu, det får bli imorgon =) men lite bilder hittar jag energin till att lägga upp.

Fredags ;    




Lördags ;     


Söndags ;

________________________________________________________

Någon som vet?

HUR TUSAN LÄGGER MAN UPP EN VIDEO HÄR? NÅGON SOM VET SOM KAN BERÄTTA DET FÖR MIG? HAR NÄMLIGEN VÄLDIGT ROLIGA VIDEOR FRÅN VISSA HELGER, SOM JAG VILL DELA MED MIG AV =) men det blir väldigt svårt när jag inte vet hur man lägger upp dom :( måste den in på youtube först? ;S

TACKSAM FÖR SVAR!
_____________________________________      =)

Fest =)

Hejsan! ;D
Igår blev det fest somsagt det var skoj! :)
blev jag, emelie & sandra hemma hos sandra ;D satt och drack och hade trevligt...  sen vid 10? kom Oskar och hans två vänner, trevligttrevligt! :) hahaha då jävlar blev det viagra på hög nivå :'D sjuka vi.. men kul har vi, och det är väl det som är viktigast? (; iaf vi fortatte och ha trevligt, sen tog pojkarna 12 bussen till stan, och vi tog 1 bussen. Blev donken en sväng som vanligt^^ där träffade vi på Adi :D det var rikigt skoj! att se han ute en lördag kväll/natt, är ju inte något man gör varje helg, huhu iaf satt med han o hans vänner ett tag där uppe (: sen blev det två bussen tillbala till Sandra för mig, Pontus & Sandra (: blev poker, och det gick välsådär för mig :D men jag lärde mig med tiden... huhu nu är jag king på det! ;) efter ett tag sådär, la Pontus sig & jag o sandra fortsatte ;D sen kom Emil vid halv 4..  :P då blev det poker för oss 3 ;D det var då jag fick in snittet i slutet, fast jag förlorade iaf :( men bara en poäng från Sandra, känns bra! ;D iaf vid halv 5 blev det sängen för oss..

Och upp 10 imorse, så det blev ju inte speciellt mycket sömn för vår del ;O och det känns nu, lite faktiskt, men det görs inget, finns ingen tid o vila ändå. I alla fall så åkte Emil hem typ då & sen Pontus efter en timme, och jag o sandra väntade i en timme & 45 min på att få ringa och beställa kina mat med hemkörning, och vad händer? jo när klockan äntligen slog 12 och vi ringer dit, jo då har dom inte hemkörning! tusan vad arg vi blev, så skulle vi leta någon restaurang som har det, men nej då segade internet, så det blev ingen mat med hemkörning :( det blev stan med 3 bussen ist, och en pasta med kyckling & curry på kungshallen med Matilda! =) trevligttrevligt. Sen bussen hem, och nu har jag väl suttit här i två timmar sådär, fast det känns som typ en halv timme ;b Fast ne nu lär jag ta mig en snabb dusch, och fixa mig för 6 bussen blir det till Sandra igen! =) Det blir fest ikväll igen, känns skönt! men lite tungt måste jag säga, eller nej det gör det inte alls ;D Känns bara som det nyss var igår kväll vi satt där med alkoholen, menmen det ska bli skoj, ikv blir det lite mer folks skulle jag tro! (; ne nu hinner jag inte skriva mer.

Simma lugnt ikväll! :)


Ikväll!

Nu har jag väldigt bråttom, ska ta bussen om 10 min till staden träffa Sandra och ta bussen hem till familjen Liljedahl på middag! :) det ska bli mysigt & gott!  efter det blir det bussen till Sandra, och paaaarty för hela slanten! Nu hinner jag inte skriva mer!
Ha en trevlig kväll! =) Puss.

I brist på annat!

Namn: Det vet du nog (:
Piercningar: Yepp, ett i varje öra
Tatueringar: nope
Längd: 170 cm
Skostorlek: 40 - 41
Hårfärg: blont

Är du kär i någon: Kär & kär
Önskar du att du bodde någon annanstans: Japp
Tänker du på självmord: nej :S verkligen inte
Tycker andra att du är attraktiv: jaa, Sandra tycker det i alla fall (aaaaa) :D
Dricker du: Yes!
Använder du droger: nej
Röker du: uusch nej!
Vilket shampoo använder du: elvital
Vilken parfym använder du: naomi campbell (den nysate)
Vad är du rädd för: att det ska hända mig eller dom nära & kära något.
Gillar du att tvätta: nej, inget jag gör
Gillar du Berg-och-dalbana: Yes! det killar lagomt i magen då ;D hihi

Senaste...
Film du hyrde: stomp the yard
Film du köpte: ingen aning
Låten du lyssnade på: Roxette - Listen to yout heart
Låten du hade på hjärnan: minns inte
Låten du laddade ner: laddar inte ner låtar
Personen du ringde: mamma
Tv program du tittade på: hum, andra avenyn fast det var på datorn ;b
Personen du tänkte på: mamma

För eller emot...
Långdistansförhållanden: För
Utnyttja någon: emot
Självmord: emot
Teenage smoking: bryr mig inte
Att använda droger:  emot, om vi inte pratar alkohol :)
Sex före äktenskap:  för
Köra onykter: emot
Förhållanden: för

Favorit...
Mat: har ingen favorit, älskar all mat ;D typ ^^^^
Låt:  har ingen speciell, finns en hel del bra ;D
Sak att göra: oj, sitta här, äta mat, sova om jag är trött, dricka alkohol, dricka latte på waynes osv (:
Sport: Badminton, lätt ;D
Dryck: mjölk! utan tvekan
Kläder: det som är snyggt & bekvämt ;D
Film: ingenaning
Bil: ingenalls! bara den rullar så funkar det väl (;

Har du nånsin...
Gråtit över en pojke: yes
Gråtit över en flicka: yes
Ljugit för någon: hänt
Varit i slagsmål: slagsmål & slagsmål
Blivit arresterad: nope

Antal...
Gånger du varit kär: hum, minst två iaf^^
Gånger ditt hjärta brustit: hum beror ju på här

Hjärtan brustit på grund av dej: det har jag ingen koll på du!

Tjejer du kysst: någon enstaka
Killar du kysst: något antal sådär (;
pussat: håller ingen räkning
Gånger ditt namn varit med i tidningen: ingen räkning där heller,
Ärr du har på kroppen: ett par stycken kanske

Ska bli skoj: Helgen + lovet ;D
Ska inte bli skoj: jag vet inte rikigt jag
Sparar till: ingenting
Väntar på: bättre tider?
Dagens dryck: Latte!

Senaste...
Bok du läste: hum håller fortfarade på med den, "som jag vill vara"
Personen du fick mail av: hum, no idea
Personen du fick brev av: min lilla söt kusin (: <3
Personen du fick sms av: Eeeemelie (:
Gången hela din familj åt middag tillsammans: ett bra tag sen, måste varit vid någon högtid
Saken du köpte: två örhängen, en sjal & solbrillor (köpte samtidigt)

Vad har du gjort idag: skolan, staden, waynes, cheers, bishoparms (:
Var det kul: Som tusan!

Hur tidigt stiger du upp: på vardagar 07.30 , helger = när jag vaknar
Gillar du att slåss: nej ;S
Vad ska du göra ikväll: soooova
Är du seriös: alltid!
Vad är du allergisk mot: solenibland ;O
Var har du ont: ingenstans
Använder du hårspray: har nyss slutat (:
Kan du stå på händer: nej
Favorit serie: andra avenyn

Håkan Hellström eller The Ark:  ingen av dom
Bright eyes eller Lars Winnerbäck:  ingen av dom
Salt eller socker: båda

Gillar du ketchup: yeees
Är du glad nu:  yeeeeeeees, lov ju för tusan! : )
Var du glad igår: yes
Känner du nån som jobbar på sjukhus: yes
Vad dansar du till: muusik? dunk dunk ;D
Stockholm är: skööönt att åka o hälsa på ibland (:
Göteborg är: Underdunderbaaart! ;D
Kan du sjunga: klart jag kan
Mer värt än guld: vännerna + familjen
Spaghetti eller makaroner: spaghetti
Ett land jag helst vill besöka: Inget speciellt förutom Bulgarien i sommar då! ;D


Sant.



Ingen kille är värd att gråta för.
Den som är värd dina tårar
skulle aldrig få dig att gråta.
Men när du ändå gråter
kom ihåg att hålla huvudet högt
så inte dina tårar sjunker lika lågt
som killen du gråter för.




Tjingeling ;)

Tusan, fan fan fan, det var svårare än jag trodde! Jag har redan avbrytit mitt godislöfte!! påskens fel :( men jag klarade mig igår iaf! woho poäng itll mig! haha fan vad kass jag är..  måste hitta mig en ny strategi! (stavningen?) I alla fall idag har varit en mycket bra dag! =) började med sovmorgon till kvart i 10! sen hade vi samhälle det är skoj det vi håller på med nu, typ privat ekonomi.. under lovet har vi fått en läxa, vi ska göra en budgett, eller vi ska skriva ner allt vi handlar.. ska bli skoj och se hur mycket jag gör av med denna vecka! fast jag har ju precis börjat snåla, så det blir väl inte så mycket.. får vi hoppas. iaf, sen hade vi lunch, idrott, vi spelade badminton, så otroligt skoj :):) älskar badminton! Jag är ju så kung på de ;);) huhu. Sist hade vi mattematik! blev några uppgifter gjorda idag, känns bra :) det var bevövligt, såg jag. Efter skolan gick tog jag, Matilda, Simon & Adam bussen till staden, så gick vi och kikade på kläder, vi skulle hitta en skjorta till Adam men stram som pojken är så blev det ingen :/ istället blev det en rikigt snygg vår jacka till simon från brixx! :) det var en trevlig runda med dom.. jag & matilda fortsatte en sväng när dom gick, sen träffade vi Sandra =) då blev det en stor latte på waynes, alltid mys där (: matilda åkte och tränade, och jag o sandra tog oss en sväng på stan, sen träffade Inger =) (Sandras mormor) så gick vi upp till Cheers och åt mat, blev pasta med kycklingfile & sweetchili + vitlöksbröd, det satt fint ;D sen gick vi vidare mot Bishoparms och tog en cheescake :):) den satt lika fint den ;D huhu. Efter det blev det bussen hem.. satt mig här och här sitter jag än, och bara njuuuter =) av att det är loooov nu! =) underbart skönt! Känns bara dåligt att vi inte tränade idag :/ men emelie skulle arbeta, direkt efter skolan och hon slutar om 10 min.. så tiden fanns inte till! men Imon blir det av, fast då är det inget pass :( Aja nu ska jag njuuta av lovet ;D vi har inte rikigt några hela planer än.. fast det löser sig nog (; Imorn tror jag iaf på middag hos Liljedahl ? (: Kan ju hoppas iaf ;D hihi (a) och fest! På lördag blir det påskmiddag med far ;D eller det blir mat iaf, inte så mycket för just påskmiddag, vad det nu är man äter då? ;S sen på kvällen blir det fest! det ser vi framemot ;D eller jag ser framemot hela lovet, det visar ju sig vad som händer.. blir till o bo hos Fatima iaf ;D med Emmmmmmms, fram till tisdag, skulle jag tro? :D eller vad vet jag, det visar sig somsagt. Jag hoppas det blir bra av de det hela iaf!

Jo juste igår, tog jag & emelie bussen till valbo direkt efter skolan =) Kikade runt lite där, blev ett par solbrillor, en svart sjal & två guld örhängen från h&m med mig hem iaf =) känns skönt! Efter någon timma tog vi bussen hem, direkt till gymmet, körde armar + rygg, skönt! sen blev det 7 bussen hem, åt mat, duschade & satt mig här :)

Jag måste bara säga att denhär skolveckan har varit den bästa på länge, eller tillomed bästa sen vi började ? ;b fick sluta tidigare i måndas, hade en lektion i tisdags, började 20 i 1 igår, sovmorgon idag + sluta tidigare & imon lediga ;D;D (fast det är alla, men ändå) ;b

Ne nu har jag inget mer & informera om för tillfället!

Uppdatering

Tusan vad jag gillar Gossip, det är rikigt bra =) fan att jag missade förr förra gången bara :/ känns som man missade en del då, men aja. Träningen gick fint för mig & emelie, körde benen idag, och vi la på tyngder, det kändes bättre :) sen var vi på ett spiningpass, och vad jag gillar Eva! Tog verkligen ut allt idag, var blöt av svett! Precis som det ska vara efter en träning! Blev bussen hem, värmde mat, kikade på Gossip somsagt och nu sitter jag här.. Kompå att vi har en historia läxa som ska skickas in idag, men det hittar jag ju inte energin till.. det får bli imorgon :) Och imorgon börjar vi inte förens 12.40!! Kan inte bli så mycket bättre! ;D otroligt skönt, har språk + ekonomi sen sluar vi för dagen, då blir det träning direkt, sen hem och göra historian.. skulle jag tro!
Jag har lite ont i magen för att jag ätit godis :( det var inte bra gjort av mig! Och jag tror att jag är beroende av socker, så nu ska jag se om jag är det, från och med imorgon ska jag inte äta något mer godis och se hur länge jag klarar mig. Jag kommer skriva varje dag och berätta hur det går för mig! Börjar eller har varit orolig ett bra tag för om jag har diabetes ;O så jag tror att jag ska gå och kolla upp det, fast när ska jag hitta energin till att arrangera mig i det? Fast det skulle vara riktigt intressant och kolla upp alla värden o sånt i kroppen och se om det är något fel på en, ska prata med Emelie om detdär.. Fast fan då ser dom väl hur mycket man dricker :S Tusan, äsch får tänka på detdär. I alla fall så ska jag färga håret imorgon också! äntligen.. det behövs verkligen, skämms ju och visa mig offentligt. Ne nu hade jag inte så mycket mer att tillägga för stunden.


Tisdag den 18 mars 2008

Tusan vilket jävla väder det varit/ är idag, och vad ruskigt kallt :| uuusch, jag hatar verkligen kyla och plasksnö!!!
Men i alla fall det har varit en underbart skön dag, började 09.05 med matte i en timme, satt och pratade med matilda och emelie hela lektionen så det blev inte ett enda tal gjort för min del. Sen slutade vi för dagen =) otroligt skönt! Då tog vi tre bussen till mig, åt lite godis (A) usch inte bra! :/ så smakade vi på kakorna som jag tog från fars arbete. Sen pratade vi om något så blev det att vi kollade på filmen när jag är liten typ 1 år? och tusan vad skoj den är :'D jag var bra söt när jag var liten! :D hihi. Iaf sen tog vi bussen till skolan och gick till matsalen och åt.. fast det var inge gott :( efter det blev det en sväng på staden, kikade och provade lite kläder.. men hittade inget som fall mig i smaken rikigt.. sen blev det bussen hem :) satt mig här och här sitter jag än, ska strax ta bussen till staden och träna, det ska bli otroligt skönt!

Ne nu måste jag iväg till bussen, skirver mer sen, puss.

Helgen :)

Kom på att jag inte berättat om helgen, tusan vad jobbigt!
det får bli lite fort sådär,
i fredags efter skolan kom familen Liljedahl och hämtade mig och emelie så åkte vi till valbo :) hihi tog en fika på ikea, sen kikade vi runt, och vilka fina grejer jag och emelie hittade på ikea! ;D så hittade vi ett världsfint påslakan, det är grått & svart i stora rutor, och snäll som Carina är, köper hon ett till Emelie och till mig (aaaa) då blev jag väärldsglad! :D hihi, Carina är så jela bäst, älskar henne! :):) (och nej det är inte "bara" för att jag fick ett påslakan av henne) hon är allmänt bäst helt enkelt :)) hihi i varje fall efter ikea kikade vi runt lite mer,  sen blev det korv på ikea! se åkte vi hem, och vad gjorde jag på kvällen? Jag satt nog här, skulle jag tro. 

På dagen i lördags tog jag emma o sandra bussen till valbo, för emelie arbetade så vi hälsade på :) och så inhandlerade vi oss för kvällen! blev läsk, chips, chilinötter, citroner & popcorn! sen bussen hem, och byta om för att ta bussen tillbaka till stande och sen vidare till engesberg :) det blev fest, jag, emelie, sadra & emma i emmas stuga ;D tusan vad skoj vi hade.. dansade och höll på ;D rikigt mysigt :) och sandra ramade påväg till taxin, tusan vad jag skrattde, huhu, fast jag ska inte skratta så mycket det kommer nog bli min tur en vacker kväll också, det är så grymt mörkt på den vägen, helt svart, verkligen helt svart, man ser ingenting om man inte har mobilen och lysa med, + att det är massa hål i backen.. inte bra! ;b i alla fall, 10 i 2 tog vi en taxi in till staden :) och vad gjorde vi på stan? hade allmänt skoj ;D sen blev det en sibylla när donken stängde, sen skulle vi dra oss hem, men det var ju så jävla kallt, så vi tänkte att det kanske var någon söt människa som vela skjuta oss, så vi liftade :'D (vi gjorde nog det mest för skojskull, hade ju inte åkt med någon främliing) nej usch så får man inte göra! men vad händer? jo första bilen som kommer stannar, och vem är det inte då? Joo Ronnnyy! :D tusan vad glad vi blev, och vilken tur vi hade! att just han var ute och åkte där på vägen halv 4 en lördag natt, så vi hoppade in i bilen så åkte vi en sväng upp mot sörby, sen skjutsade dom hem oss till Emelie :) blev sängen på en gång  för oss alla 3! :) Jag säger vara vilken kväll! tack flickor för en underbarkväll! <3

På söndan vaknade jag av att emelie gick runt och klädde sig o hade sig, så såg jag vilket underbart strålande väder det varutanför fönstren, då kändes det som våren verklgen var här, då ville jag inte sova nå mer, så jag o emma gick när emelie gick, hon skulle väg o arbeta klockan 11, så jag o emma tänkte ta en glass på donken, men vi följde med emelie till valbo ist (; hon arbetar på donken, och ville ha oss som stöd där, så där satt jag o emma halva dagen, mellan 11.00 - 14.30! risigt! men hur skönt som helst, vi tog oss en varsin cola sen satt vi och pratade om allt möjligt.. och juste då kom vi på hur jävla dum vi var i lördags som tog taxi in till stan från engesberg 10 i 2 för 220 kr, när bussen gick 02 och hade kostat 10 kr var, hur dum får man vara? Man tänker inte riktigt med alkohol i kroppen.. aja sen blev det en pommes efter någon timme, det var det första jag gynnat donken med detta år! ;D  faktikst bra gjort av mig, i alla fall halv 3 gick jag o emma in på Obs och köpte apelsiner för vi var så sugna på det, sen kikade vi lite i affärer.. trevligt trevligt! hittade en massa fint.. men ingen av oss hade ju pengar med oss, eller inte mycket så vi kunde inhandla något iaf ;/ sen hakv 4 gick vi tillbaka till donken då hade emelie arbetat klart så då blev det korv på ikea för henne o glass för mig (A) sen bussen hem! och tusan vad skönt det var att byta om till mjukisar!
________________________________________

Tusan vad mycket det blev ;O nu orkar jag inte skriva mer, har ont i armen :/ nu ska jag lägga mig i min sköna säng :D Godnatt!

Tusan!

Amen kuuuuuuuuk!
Jag hade nyss skrivit ett jätte långt inlägg om dagen, men så tröck jag på en länk och vad händer?
Jo allt jag skrivit försvann! Faaan, så nu är jag arg och nu blir det inte lika detaljerat!!!!!!
Idag var jag i min skola som alla andra dagar det gick fint! historian kikade vi på film om första världskriget men jag satt i andra tankar, efter de hade vi svenska fortsatta kika på den, men erika var inte där, så vi satt mest och pratade med Adam & Simon om flickor & diskotek ;);) haha, så sköm Adam! sen hade vi spanka funka fint, lunch, sen matte, masoud var inte där, så vi hade vikarie då blev det kika andra avenyn hela lektionen, så nu ligger jag "bara" efter med 9 avsnitt, eftersom jag aldrig hittar eller har tid att se det här hemma så tyckte jag att det var väldigt passande! sist hade vi engelska, blev aa, där med, skönt. Sen bussen till staden med matilda & emelie, och bussen vidare mot polisstaioenen, var på förhör mellan 15.30 - 16.00 det gick bra.. sen kom far min och hämtade oss så fick vi låna hans bil blev bomhus kyrkogård, lidl (dom hade billigt godis där, endast 2.50/kg) blev ju tvugnen, efter det blev det Ö&b en sväng, hittade en hel del där ;D huhu, lägger upp bild sen. När vi var klar blev det till fars arbete, där hittade jag massvis med kakor & skumraketer ;D eller det är inte kakor, vet inte vad dom heter, men jag lägger upp bild på det också.. :) sen fick mamma o jag skjuts hem av far, hann sätta mig här en sväng sen blev det mat & duschen och nu sitter jag här igen, ren & fin! Och lite arg är jag också, dom har gjort om bdb och det suuger :S förstår inte varför dom ens skla försöka göra om alla jävla internet ställen, det blir ju bara skit av det :S usch usch, så nyss skrev jag på en namnlista som är emot den nya versioenn och vill ha tillbaka den gammla, jag hoppas dom byter tillbaka! det var det.

Jag är jävligt glad också :D för imorgon har vi endast 1 lektion ;D kan ju inte bli så mycket bättre.. slutar 10.05 :) då ska emelie och jag hit och prova allt onyttigt jag tog från fars arbete idag ;D sen 1 när sandra slutar ska vi åka till Ö&b och shoppa shot glas och ett spel, eftersom att partypåsen är inlåst i stugan! och där i ligger spelet :/ och vi behöver ju det i helgen.. så vi får helt enkelt köpa ett nytt imorgon! i varje fall, sen blir det nog willys en sväng också om vi hinner, inhandla lite för helgen, så det är klart ;D sen 16 blir det gymmet, fram till 19.15 :) kanon skönt!
På onsdag har vi ingen idrott så det betyder sovmorgon ;D woho! + att vi får tillbaka ekonomi proven, det ska bli skoj och se hur det gick! ;D tror på ig men hoppas verkligen på g, orkar inte med omprov ;O aja sen är torsdag vår sista dag innan lovet ;D helt sjukt hur fort det går, idag har dagen bara försvunnnit, 3 dar kvar sen looov igen! :):) det kan verkligen inte bli så mycket bättre... ;) För lovet har vi fina planer ;) fast egentligen så har vi inga planer alls :'D fast det kommer, det kommer.. (; Blir heltenkelt en chillprill vecka! ;D

______________________________________________________

;/


Idag när jag & Emma satt på donken i Valbo medans Emelie arbetade insåg jag lite saker och ting med mitt hår, som är tragiska. För det första var mitt hår alldeles alldeles knullruffs, eller det syntes inte, men det var massa knutar i bak, så när jag trasslade upp dom, lossnade hur mycket hår som helst, verkligen jätte mycket. Hår som gick av, o halva hårstrån som bara ramlade ner, hur normalt är det? Sen såg jag mina toppar hur hemska dom är, att jag verkligen måste klippa/toppa mig, och det ska jag göra innan denna vecka är slut. Fast jag inte vill, verkligen inte, hatar att klippa håret, eller det är skönt, men att det blir så jävla kort :/ men det måste göras, har inget val där. Sen såg jag hur utslitet mit hår är, grymt utslitet och jag kompå att plattången verkligen måste slita på håret, fast jag har såndär kräm för håret när man plattar det, men använder den inte för jag glömmer bort, men jag insåg att jag måste börja använda den, verkligen och hoppas att den hjälper. För hårspray sliter ju också på håret hur mycket som helst,  och det har jag slutat med, helt otroligt, trodde aldrig att jag skulle göra det, men jag insåg hur mycket hårspray jag änvände, och jag provade med saltvatten spray och insåg att det funkar precis lika bra, och det måste ju vara "bättre" eller mindre dåligt kanske man säger för håret? Det känns så i alla fall. Men sluta platta håret tänker jag absolut inte göra, så jag hoppas dendär krämen är bra! Och nu när jag klipper mig, kommer ju håret att må bättre, men jag måste färga det också, skulle ha gjort det idag egentligen men det blev inte av, men det blir nog imorgon eller såfort jag får tid, och det sliter som tusan på håret, men jag måste. Och så måste jag börja använda hårinpackningen mer ofta, för det här funkar inte längre, mitt hår blivit så otroligt läskigt tunnt på senare dar, hälften av mitt hår har typ försvunnit under dom två senaste åren. Det här är hemkst, jag vill ha mitt hår kvar, och att det ska må bra ;O men det verkar det tydligen inte göra. Fast egentligen så gör väl inte jag något mer än någon annan som inte är bra för håret? Men jag kom fram till att jag ska;

- Klippa mig
- Färga håret
- Börja använda krämen för håret  innan jag plattar de
- Använda hårinpackning regelbundet
- Börja äta hårkontroll regelbundet igen

Och jag hoppas att det blir bra av det för såhär kan det inte fortsätta.

Ego bilder

                                    

Lite bilder sådär, från januari, februari & mars (:

Hur gick det till?

image17
                                                                  Nyår 2006

image18
                                                                    Nyår 2007
__________________________________________________________

Vad hände egentligen? Det har tillkommit en jäla massa fett sen nyår 2006!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :'/
Men det ska tusan bli ändring på det! För nu är jag arg. 
(Det kanske inte syns sådär jätte mycket på bilden, men det är en jäla stor skillnad!)  :(:(:(



Hektiskdag!

Tjingeling! =)
Vilken hektisk dag det varit! Eller från klockan halv 5 till nu 23, har jag inte fått en lugn stund! I alla fall dagen började med spanska, funkade fint.. sen hade vi samhällsprov somsagt, det gick hel fint! var inte alls svårt..  men jag missade några poäng, menmen vi får väl se hur det gick om några månader, eftersom att det är Anna-Karin vi pratar om, som ska rätta dom. Efter prover gick Jag, Matilda & Emelie och åt mat, sen blev det bussen hem, satt mig här en sväng, sen la jag mig på sängen för jag kände att det skulle vara så skönt ;D och vad händer? jo jag somnade.. sov i 45 min, satt mobilen på ringning eftersom att jag visste att jag skulle somna, om jag blundade. Då blev det byta om & äta lite fort, sen ta bussen till stan, träffade Emelie så gymmade vi i 40 min, sen "rumpa, rygg & mage" pass i 45 min & tillslut ett spinnigpass i 60 min :) Kan inte bli så mycket bättre..  otroligt skönt! :) Jag älskar verkligen passen som vi går på nu.. att träna är verkligen roligt & framför allt skönt!!! :)
När passet var klart var klockan 19.18 så då var det bara att springa till bussen, hann precis! Såfort jag kom hem lagade jag mat ;D blev blodpudding, lingonsylt, bacon & mjölk! ;D det blev otoligt gott, helt perfekt faktikst ;D och jaaa, jag tycker om blodpudding :) även om du inte gör det! (många tycker att det är snusk) såfort jag ätit upp det slog klockan 20.00 då blev det till tven, kikade på " du är vad du äter" rikigt skoj det programmet! :) direkt efter det blev det duschen.. sen satt jag mig här en sväng, åt lite vindruvor, ringde pappa & mamma sen hann jag inte prata med henne mer för då slog klockan 22.00 och då var det debatt med innehållande av blondinbella, och det är ju alltid spännande ;D så jag kikade på det i sisådär 20 min? ganska ointressant samtalsämne egentligen, men ändå skoj ;b efter det satt jag mig här, och inte förens nu känns det som att jag kan andas ut för dagen ;D och njuta för att vi inte har något att pugga till, känns så otroligt skönt! Och nu är klockan redan 23.10 förstår verkligen inte var tiden tar vägen? :S Jag menar idag är det torsdag, strax fredag, det var ju nyss lördag? :S vart har hela veckan tagit vägen? det här med att tiden går så grymt fort är både positivit & negativt, det ända positiva jag ser med det är att det inte går sakta, för då hade jag nog klagat på att det gick för segt, och negativt är ganska mycket, dagarna bara försvinner, man blir äldre fortare :/ vilket jag faktikst tycker är grymt tråkigt, det är ju just nu som det är roligt, vem tusan vill bli över 20? inte jag :(:( och sen att det känns som att allt går för fort.. menmen jag ska inte klaga, det blir sommar snart & det ser jag verkligen fram emot :) Ne, nu blev det väldigt mycket här ser jag ;O

Fresten det går hur fint som helst att bo själv, så underbart grymt skönt ;D Jag vill verkligen ha en egen lägenhet, jag känner det, men det finns ju inga lediga så det är ju inte så mycket & göra åt. För jag vill inte ha en i Sätra eller Andersberg precis.. :S mitt på stan skulle vara ganska skönt! :) men det kan jag ju drömma vidare om.

Ne man kanske borde lägga sig? Fast jag känner mig inte rikigt nervarvad än, men jag blir nog snart, ska göra en såkallad "Shopping list" så jag kommer ihåg vad jag ska köpa såfort jag träffat Sandra.

- Mascara
- Sminkborttagning
- Tandkräm ( säga till mamma o köpa)
- En stor sjal
- Lypsyl
- Hårfärg ( säga till mamma o köpa)

Sen funderar jag på att köpa ett puder? men jag vet inte jag, har aldrig andvänt det, har inte tyckt att det behövs + att jag tycker att det är så otoligt oskönt, hela ansiktet känns tort & stramt av det, menmen får fundera lite på detdär, helt enkelt ;b

Nu ska jag göra annat!
Godnatt på er, :)


,

Nu blev jag trött, så nu ska jag lägga mig!
Godantt på er :)

Ensam hemma ;D

Dagen har varit fin! Badminton/Tennis på idrotten det var skoj, matten var jag grymt aktiv, språket ganska aktiv & sen hade vi prov i ekonomi, det gick ju som det gick det! det var inte svårt.. men jag kom ju inte ihåg hur man räknade ut vissa saker ;O ;/ menmen omprov funkar väl det också. Efter skolan tränade jag & emelie direkt :) det var skönt! blev bara armarna idag, sen blev det hem o plugga, har nyss läst klart alla 27 sidor i ekonomi boken, trodde aldrig att jag skulle orka de, men det gjorde jag ;D så det känns jätte bra! och det var inge svårt..  så jag hoppas att det går bra imorgon (:

På tal om imorgon så insåg jag o emelie att det blir en skön dag :D först har vi språk & sen provet.. sen slutar vi ;D och det kommer vi göra innan 11 :b för sen har vi idrott, simining, och jag o emelie väljer att avstå från det :) och matten efter de, har vi inte imorgon :b skööönt! Blir hem efter det o ta´t lugnt ;D inga mer prov och plugga till för tillfället, underbart ;D och så blir det ladda för träningen! För imorgon är det torsdag och det innebär 3 timmars träning ;O jobbigt men skönt! =)

Mamma åkter till Sthlm imorse innan jag ens vaknat, så nu är jag ensam hemma, vilket är otroligt skönt!! :) Jag trivs att vara ensam, det är underbart ;b huhu, göra precis som man vill, ingen som frågar en massa saker osv.. grymt skönt! ser att enda problemet är maten, men det blir ju bara en liten utmaning hur jag klarar mig med det, nått äter jag ju ändå, så jag klarar mig ;D jag menar klarade jag mig ensam hemma i sisådär 2 månader i sommras så klarar jag mig nu också :)

Nu hade jag inget mer och informera om för tillfället!
Ha´t bra! =)

Chillprilldag!


Idag har varit en slapp dag! Kortaste dagen på hela veckan är tisdagar, börjar 9 och slutar halv 2 ;D kan inte bli så mycket bättre, i alla fall så var jag aktiv idag :):) arbetade med Saris på matten, fick några uppgifter gjorda, vilket känns bra! fast sen på historian blev jag mindre aktiv men det berodde på att jag hade med mig datorn, och den är mer intressant än nån film om första världskriget. På lunchen kom Sandra och åt med oss, det var mys ;D och sist hade vi samhälle, och där var jag aktiv! :D känner mig rikigt nöjd med dagens aktivitet från mig! ;b i alla fall sen blev det bussen hem, la mig på sängen & läste någon sida i ekonomi boken, sen råkade jag somna ;O vet inte hur länge jag sov..  någon timme sådär? sen ringde emelie så jag vaknade, läste lite till i boken, sen somnade jag igen, sen vaknade jag av telefonen igen, och då läste jag färdigt, det som skulle läsas, så nu är jag väl ett snäpp klokare om vad provet handlar om, men jag kan ju inte påstå att jag kommer ihåg allt, hur man räknar ut momsen & marginalen ;O menmen det går som det går helt enkelt, Jag & Emelie brukar klirra det mesta tsm ;);) ^
I alla fall sen har det inte bilvit så mycket mer gjort för min del, skulle träna som sagt!! men jag var helt död, somnade ju & det gör inte jag i vanligt fall + att det är viktigare att vi pluggar och hoppar över träningen idag.
Aja sen blev det mat, o sen Gossip ;D när dom visade vad som hänt i programmet insåg jag att jag missade förra veckans programm ;/ hur kunde jag göra det? Och andra avenyn ska vi inte prata om hur mycket jag ligger efter ;O sisådär 7 avsnitt? Men jag har ändå blviit uppdaterad om vad som händer i programmet ;D men jag måste verkligen hitta tiden till att kika på dom! ;b

Ikväll ska jag försöka lägga mig i tid! Innan 12! för imorgon ska det inte bli något sova efter skolan, det ska inte gå till någon vana, hela dagen blir förstörd ;S fast det lär ju bli svårt o bli trött nu, känner mig hel pigg! Fast min säng är så grymt skön så jag somnar nog när jag lägger mig (;

Jag vet inte rikigt hur jag ska klara mig imorgon, torsdag + fredag med mat? Min mamma åker ju somsagt imorgon bitti innan jag ens vaknat, så mat får jag fixa ihop själv i tre dagar ;| fytusan vad hemkst :'/ jag kan verkligen inte laga mat, eller jag kan nog, men hur ska jag hitta energin till det? :S stå och laga mat till sig själv? det låter ju bara hemskt ;O men tur att min käre mor förberett lite åt mig ;D huhu, ne men det ska nog gå braaaaa!
Var hur länge sen som helst jag var ensam hemma iaf, så det ska bli skööönt! ;D lite ensamt sådär bara ;O ;/ fast jag har ju min katt :):) och kanske någon söt person vill komma och göra mig sällskap? ;D

Ne nu ska jag göra annat!
Godnatt på er :)

Alldeles för sent ;O

Klockan är 01.17 och det är måndag, jag borde sova för längesen!! Men nej det gör jag inte, förmodligen för att jag sov i sisådär en timme efter skolan..  inte bra! kommer vara jätte trött imorgon, och det skulle inte förvåna mig om det slutar samma imorgon, att jag somnar efter skolan, fast nej det får jag inte göra, då måste jag ju läsa ekonomin, usch usch.
Ne nu blev jag så trött, så nu ska jag soova, men ni får ha det så bra! Godnatt :)

Det här är tragiskt ;O


Ditt testresultat, 14-40 poäng

Du fick mellan 14-40 poäng på testet. Denna poäng tyder på att du har stora alkoholproblem. Du ligger bland en procent av den kvinnliga befolkningen som har mest riskabla alkoholvanor.

Troligen har du både sociala och medicinska problem. Om du bor i Stockholm råder vi dig att söka hjälp vid din närmaste lokala beroendemottagning eller vårdcentral. Klicka på länken till höger under Sök vård.


Hur påverkar alkohol kroppen?

När alkoholen når hjärnan påverkas dina nervceller. Alkoholen aktiverar signalämnet dopamin som framkallar lustkänslor och du upplever en viss lyckokänsla. Hela det centrala nervsystemet bedövas vilket gör att koordinationen och precisionen försämras. Ju mer du dricker desto långsammare blir din reaktionsförmåga och så småningom blir du trött.

Alkohol förbränns i levern. Hur snabbt beror bland annat på om du är man eller kvinna, dagsformen, vana att dricka, kroppsbyggnad, menstruationscykeln, vad du har ätit och druckit under dagen. Ju mer och oftare du dricker desto mer anpassar sig hjärnan till alkohol. Du tål mer och mer. Detta är en varningssignal som det gäller att vara uppmärksam på.


Skador

Långvarig hög alkoholkonsumtion påverkar i stort sett alla organ i hela kroppen. Risken för att drabbas av olika leversjukdomar som skrumplever, fettlever och leverinflammation ökar och även cancer i lever, tjocktarm, munhåla, svalg samt mat- och luftstrupe är vanligare bland de som missbrukar alkohol än bland andra. Så småningom krymper hjärnan och du kan drabbas av epileptiska anfall, demens eller andra hjärnsjukdomar. Hjärtat tvingas arbeta hårdare, pulsen och blodtrycket ökar. Hög alkoholkonsumtion bryter ner hjärtmuskeln. Hjärtat försvagas och kan orsaka livshotande hjärtrytmsrubbningar.  

Alkohol innehåller mycket energi, men desto mindre näring. Missbrukare drabbas därför ofta av olika bristtillstånd, till exempel en typ av B-vitaminbrist som ger nervinflammationer samt låga nivåer av D-vitamin, vilket försvagar benstommen. Störd tarmfunktion ger diarré och avmagring. Tänderna försämras och du får lättare hål, tandlossning och inflammationer i tandkött och tunga.

Det är ganska vanligt att de som har en väldigt hög alkoholkonsumtion drabbas av ångest och depression. Dessutom kan alkoholberoende personer under abstinens drabbas av hallucinationer, delirier och epileptiska anfall.


Gravid

Är du gravid har du starka skäl att avstå från alkohol. Alkohol är en av de viktigaste kända förklaringarna till fosterskador. Den alkohol som mamman dricker går direkt till fostret via moderkakan. Barnets lilla lever klarar knappt att bryta ner alkoholen. Effekten blir att det ofödda barnet är berusat längre tid än sin mamma.


Tål kvinnor mindre än män?

Ja, kvinnor tål generellt minst 25 procent mindre än män. Det beror på att kvinnor är mindre, förbränner alkohol långsammare och har andra hormoner.

  • Kvinnor väger oftast mindre än män och en mindre kropp tål mindre alkohol.
  • Kvinnans hjärta och lever tål alkohol sämre.
  • Kvinnan har mindre av det enzym som bryter ner alkohol i magsäcken.
  • Kvinnans kropp innehåller mer fett och mindre vatten. Eftersom alkohol späds ut i vatten får kvinnan snabbare högre koncentration av alkohol i kroppen.
  • Hormonerna gör att kvinnor blir mer påverkade före och under menstruationen.

Uppdatering

Nu har jag varit duktig och äntligen läst i ekonomiboken! som jag skulle ha gjort för flera veckor sen, men sällan jag & skjuter på saker & ting. Och det är svårt! så jävla krånglit hur man ska räka ut saker och ting, jävla plus, minus, gånger osv, usch ;S menmen har läst klart kap 7 nu, har 8 kvar, men det får bli imorgon, o sen läsa båda igen o försöka komma ihåg till provet på onsdag, aja det går som det går ;S orkar inte stressa upp mig, det är tillräckligt nog med allt just nu.

På träningen gick det i alla fall galant för mig & Emelie ;D vi körde benen idag + ett skivstångspass som sagt.. och det gick fint :) det var bara jag & Emelie där :'D + Eva såklart, och det kändes grymt bra, vi fick liksom som en personlig tränare ;D och det klagar man ju inte på..  Eva är bäst! Efter träningen blev det bussen hem, åt mat, duschade & satt mig här, och nu ska jag göra ett eller några små test, för Sandra rindge nyss och det hon sa är faktikst lite skrämmande.. ;O


Det är i alla fall något som lyser upp livet lite, och det är att mamma åker till Sthlm på onsdag och det innebär att jag blir ensam hemma ;D;D woohoo! var år o dar sen jag var ensam hemma, så det ska bli jätte skönt! :) fast det varar bara till fredag ;/ men det är alltid något! :)

_____________________________________________________

Tusan!

Fan, fan & fan, jag la mig ju somsagt på sängen för jag skulle läsa ekonomi, men så kände jag hur skönt det var & ligga där, och hur trött mina ögon blev, och vad händer? Jo jag somnar innan jag ens öppnat min bok ;S;S så nu har jag inte hunnt läst någonting. Inte bra! Skitsamma, får väl hinna med det någongång ikväll?

Nu ska jag ta bussen om 6 min, ska äntligen träna ;D det ska bli skönt & jobbigt måste jag erkänna (a)
Ajja, hejdå :)


Helt meningslös jämställdighetesdag i skolan.

Nu har jag nyss kommit hem hem från skolan, skapligt skönt! ;D vi skulle ju sluta 13.30 men vi var så snabb så vi fick sluta 40 min tidigare än det ;b Det har varit en helt meningslöst dag, grymt tråkig faktiskt, först kollade vi på nått grejs det var lite skoj faktiskt, efter det var vi med Agneta och kollade på nån film :S helt meningslös & grymt tråkig, efter lunch skulle vi räka personer i en tidning, helt meningslöst de också ;S;S menmen nu ska jag inte klaga mer ;b Nu ska jag lägga mig på sängen & läsa ekonomin, och jag hoppas att jag fattar! annars kommer de inte gå så bra på onsdag ;O ne nu vart dethär tråkigt, hejdå ;D

???

Hur tusan laddar man upp en video här ?  Någon smart person som vet? ;b

Jag är inte trött, vilket är störande eftersom det är skola imorgon o jag ska upp tidigt ;/
menmen jag blir väl, om jag lägger mig, jag får prova helt enkelt.
Godnatt!


Skönt! =)

Nu har jag nyss duschat, innan det kikade jag på Köping, och tusan vad bra det är!!! :):) Dom är lätt mina idoler, Linda är förjävla skön :'D Jag trodde att Mats skulle flytta en bra bit bort, eftersom dom pratat så mycket om det, hur det ska gå, när dom ska träffas osv, och så är det ca 10 meter ifrån dom andra han flyttar :'D vad skoj jag har när jag kikar på de, dom är så söta :D huhu.

Innan Köping var Sandra, Monica, Emma & jag o tog en latte på waynes somsagt :) myysigt värre är det & sitta där och bara njuuta =) Juste Emelie slog ju mig igår, fast det var ju inte meningen, men hårt var det, så nu har jag fläskläpp.Okej där tog ja i lite, men en liten bula eller vad man kallar det är det^ och så är det blått ;| och så var det lite blod igår, huhu ;D men det gör inte ont så jag klagar inte^ ;D värre är det med min förkylning som aldrig släpper, eller min snuva :( har typ snytit mig 300 gånger under dom två senaste veckorna + mitt jävla näsblod, blödde idag igen, fast de var inge mycket men ändå^ men somsagt inget där heller som gör ont, så jag ska inte klaga ;D

Nu hade jag tänkt mig att jag ska göra upp ett litet träningsschema för mig & min bästa vän Emelie! =) För kommande veckor.

Måndag; Gym 15.30 - 17.00 
                 Skivstång 17.00 -18.00
Tisdag;  Gym 15.30 - 17.00
               Skivstång 17.00 - 18.00 
               Spinning 18.15 -19.15
Onsdag; Gym 15.30 - 17.00
Torsdag; Gym 15.45 - 17.15
                 Mage, rumpa & rygg 17.15 - 18.00
                Spinning 18.15 - 19.15
Fredag; Gym 14.00 - 15.30
Lördag; Så fort vi vaknat ;b
Söndag; Så fort vi hittar orken ;b

Sådär nu har jag gjort upp ett väldigt fint träningsschema. Och det ska följas! Till punt & pricka! =)


Imorgon har vi inga lektioner ;D Wooho! Vi ska ha någon jämtställdighetsdag och då slutar vi 13.30, skööönt! =) Och på fredag har vi uppsats skrivning och då slutar vi halv 12, tror jag det var, Väldigt skönt må jag säga! :D

____________________________________

Ne nu ska jag göra annat!
Hejdå :)

Lite allt möjligt!

Just nu har jag så roligt, så skoj, Emelie min bästa vän har precis haft sin första dag på hennes arbete idag :) nämligen på mc´donalds, och det var väldigt skoj tyckte hon :'D hon fick nämligen torka bord, fylla på ketchup, städa toaletterna osv, OCH BÄRA EN SKÄRMKEPS :'DDDDD fyfan vad skoj :'D grym skadeglädje här ;D Så jag kom på det när jag hört om hennes dag på donken, att jag ska njuta varenda sekund när hon är där och arbetar! :) jag ska inte klaga ett ord på att jag har tråkigt eller är rastlös, allt verkar bättre än att vara där & göra det och i dom kläderna :'D Ne nu var jag lite för elak kanske, :'DD men det är så skoj!


I alla fall igår blev det fest somsagt, det var skoj! ;D Det blev jag, Emelie, Sandra, Emma, Monica & Sofie ute i Emmas stuga i Engesberg! :) När vi kom dit hade Emmas mamma köpt chips, kakor, choklad, nå bars, 2 liter cola & 2 liter fanta, bra hon! ;D;D hihi. I alla fall så blev det taxi till staden vid 2, en sväng där, sen hem ;D
Jag måste bara säga att Stugan är grymt bra, vi gillar den skarpt! Vi har hittat oss en vinstlott kan jag lova! ;D Bättre än såhär kan det inte bli.. :)

Fredan såg ganska lika ut, fast då var inte Sofie med, det blev en hel del dans ;D och det gillar vi också skarpt! Min dator + Sandras baslådor och högtalare ger fin ljudnivå ;D huhu, det är rikigt mysigt där ute (:

_________________________________________________________________________

Jag känner stress, under den kommande veckan har vi två prov + en uppsats skrivning i svenska i 3 timmar, så där känner man press, usch jag vill bara att denhär veckan ska vara förbi, jag hittar verkligen inte lusten, orken & energin till att börja läsa o angagera mig i vad vi arbetar med i ekonomi & samhälle, där vi har proven.. har inte lyssnat på Jan någonting under dom senaste lektionerna, så dethär blir inte lätt :'/ uschuschusch! Men jag ska ta tag i kragen på mig själv och öppna ekonomi & samhälls böckerna & läsa ikväll! eller det kommer jag inte ha tid med, men imorgon, jag ska, jag ska, jag ska, för annars är jag jämt ute i sista sekund fast det är jag nu också, daaaamp :( tusan kompå att vi har spanska glosor också som jag inte ens kolla på, aja ser ut som att jag har något att göra.......!
________________________

Och så har jag ångest/Panik för att jag inte tränat på hur länge som helst, vågar inte ens tänka på hur länge det är, vi tränade senast i tisdags, det innebär att det är 5 dagar sen, och innan det hade vi inte tränat på 11 dagar, det är hemskt & grymt dåligt gjort av oss, vi borde skämmas. Men nu ska det tusan bli ändring på dethär!!! Imorgon är en ny dag, en ny vecka, så imorgon skärper vi oss, vi börjar träna igen enligt träningsschemat, som innbär 60 min styrketräning varje dag + passen, ett pass imorgon, två på tisdag & två på torsdag. Det ska bli så grymt skönt! Jag har saknat träningen, men samtigt har det varit underbart skönt att tagit det lugnt nu, i mitt försvar kan jag skylla på att jag varit/är förkyld och att det varit lov så tiden har helt enkelt inte räckt till. Men nu blir det ändringar och i kosten också, inget mer onytttigt! det funkar inte ihop med träning, då går det liksom plus minus noll, och är helt meningslöst. Tillsammans klarar vi allt! =)
____________________________________________________

Och sen till sist, men inte minst så kollade jag eller jag satt över pengar till mitt "vanliga" konto från mitt sparkonto som har blviit vanligt på senaste dagar för mig^^ vilket inte är bra! det ska jag inte göra, det är ju ett sparkonto & ska vara ett sparkonto, men det har inte blivit så.. när det varit lov osv, och massa fina saker har frestat mig ;b ;/ men det måste det också bli en ändring på. Nu fattar jag ingenting, jag kollade nyss igenom mitt konto "sparkontot" och så räknade jag ihop hur mycket jag tagit utt sen jag satt in mina "sparpengar" och jag kan inte fatta men det är 7490 kr :| som jag gjort av med på vad? Och på hur länge? Jo EN JÄVLA MÅNAD, hur fan går det ihop?? ;S;S Nu mår jag dåligt, för hur fan har jag lyckats med dethär? Inte en jävla aning, jag menar 7 och ett halvt tusen är ju ändå ganska mycket.. speciellt på en enda månad! ;S man får ju studiebidrag på 1000, jag har gjort av med 7 gånger så mycket :S det enda jag kan komma på är alkohol, skor, skinjackan, latte & gymkort? ;S näe jag måste kolla igenom dethär, kika på mina konoutdrag vad jag gjort av med pengarna :S fast om jag tänker efter eller nej jag förstår inte. Det enda jag förstår är att det inte kan fortsätta såhär, för då tar ju mina "sparpangar" snart slut & det vill vi inte! Så nu ska jag vara duktig & göra mig en budget, jag ska från och med imorgon skriva upp allt jag handlar här i min blogg för att på såsätt ha koll vad jag gör av med pengarna på, fast nu ska jag ju inte göra av med något, förutom om det inte är viktigt så den kommer väl bli ganska tom. Vilket är positivt. Aja nu blev det mycket pengar prat här.
 
Om 25 minuter ska jag ta bussen ner på staden & träffa flickorna så blir det en latte på waynes :) det var ett tag sen, det blir mys! Sen ikväll blir det ett bad & sen Köping! =) eftersom jag fortfarande ligger efter i avsnitten av andra avenyn så kan jag inte kika på de ikväll :/ måste hitta mig tiden & kika klart det jag missat.
_____________

Hejdå :)

Fiesto ikv igen (;

Hejhopp!
Igår var det fest, det var skoj ;D mycket skoj!

Ikväll blir det fest, fest igen ;D
Det tycker vi om.


Jag skriver mer imorgon, hinns inte nu ;b

Ta´t lugnt ikv! ;D


Pepp för fest

Nu är magen min mätt! jag fick pannkakor till mat av mor min, det var gott :) var hur länge sen som helst jag åt de, minst ett halv år sen^ det fattades bara prickigkorv smörgås till :/ men det funkade i alla fall ;b

I alla fall efter skolan tog jag bussen ner på staden, träffade Sandra :) så gicvk vi och kikade om skorna fanns kvar som vi vill ha, och det fanns dom ;D så vi blev glada.. jag lägger in bild sen :) sen blev det en ansiktskräm på h&m, drinkmix & läsk från konsum ;D sen bussen hem.

Nu ska jag ta mig en snabbdusch & fixa till mig, ikv blir det fest med favoriterna :)
Blir Emmas stuga ikv igen, den gillar vi skarpt ;) huhu

Ha en fortsatt trevlig kväll! =)

Skolan / Svenska

Tjohopp! Nu har vi svenska, så nu ska jag lyssna på Erika, och hon verkar snäll idag, så jag hoppas att vi får sluta tidigare ;D
Efter skolan blir det stan, somsagt.

Nu pratar vi om att göra om arbetssättet till nästa år, att ha typ en arbetas/fördjupardag en gång i veckan ist för en vanlig "schema" dag & det låter väl interssant :) men en sak som stör mig grymt mycket är att det här ska vara en sam linje? :S:S vem tusan har bestämmt det ? :S Men natur ska vi ha både a & b kursen, sjukt det här.

Fresten denhär veckan har gått grymt fort, förstår verkligen inte vart den tagit vägen.. ? Fast jag klagar ju inte (;
Men nyss tycker jag att vi planerade för förra lördagen & nu är det helt plötsligt en ny lördag imorgon^^
Aja det går väl fort när man har skoj somsagt.. ;D

Hejs!


Pepp!

Nu har jag fått något rus i kroppen så att jag knappt kan bärga mig ;D
Jag blev ett snäpp pepp för morgondagen ;D
Imorgon slutar vi 13:25, + att Sandra ska äta med oss i skolan imorgon, kan ju inte bli bättre ;D efter skolan blir det staden, en liten shoppingrunda sådär (;

- Ansiktskräm
- Lypsyl
- Skor
- Drinkmix
- Läsk

Det är ett måste för morgondagen i alla fall det första & andra alternativet ;b det tredje kommer jag bli rikigt rikigt rikigt arg för om dom inte finns, dom som ska finnas, helt enkelt!

Senare prioriterinigar för shopping är;
- Tandkräm (jag har min speciella, den vi har hemma är äcklig)
- Smink borttagning
- Mascara
- Nagellack, som stärker naglrna typ
- Ldb, hudkräm
- Ldb ansiktskräm, (förpackningen var så söt, måste prova om den är bra)

Det tror jag var allt.. som jag kommer på i alla fall ;b

Och var underbart skönt det känns att kläderna är fixade före självaste dagen för en gånsskull! Det är ju inte likt att det är klart före, och jag säger sammasak med alkoholen! Fixat & klart ;) Och likaså med place denhär gången.. kan helt enkelt inte bli bättre, nu är det bara lite folks som inte är inplanerade i schemat helt! men det ordnar vi med tiden (;

Ne nu ska jag lägga mig, och fresten tusan vad drygt det är, min katt är kåååt!! Hon ligger o ålar sig på golvet o jamar som jag vet inte vad, helt jävla dryg, under dom stunderna känns det som att jag skulle kunna lämna bort henne några dagar! Så om du har en han katt, kom hit med den så att min kan min bli tyst!
Godnatt!

Uppdatering

Vad jag känner mig uppdaterande idag! fjärde inlägget för dagen! ;D inte dåligt.
Jag har nyss duschat & tusan vad skööönt det var :D jag kände mig så risig & smutsig efter vår lilla tripp till Dannmark.. men nu är jag hel & ren igen ;D för duschen på fjärran tidigare idag räknas ju inte som att man blir ren, usch där är det bara snusk! Vad tacksam man ska vara för att man får duscha, om man tänker på alla fattiga som inte har chansen till de, det uppskattas ju inte lika mycket när det blir till en vana, men nu kände jag verkligen hur skönt det var, hur fräch jag känner mig nu ;D haha, jevlar vart många rader om dusch här, men i alla fall, somsagt efter jag skrev sist, satt jag här o kikade på aa, precis som jag sa (: sen blev det mat! spaghetti & köttfärssås, mums! och nyss duschen, nu ska jag strax gå till köket & skära upp lite apelsin, för min förkylning! ;D sen blir det tv:en ett par timmar, moster min ringde o sa att det hade varit skottlossning o grejer för ett par dagar sedan vid husen alldeles breved dom & att det skulle tas upp på efterlyst ikv, så det lär vi ju kika på..  sen sätter jag mig här igen!

Tjingeling =)

Verkligen störande!


sånt här tar verkligen på mina krafter..........


http://www.youtube.com/watch?v=JRoM2tX-bbk




Nu blev jag så matt & arg så jag måste kika lite på andra avenyn, passar perfekt, jag ligger efter några ansnitt..

Det blir ingen träning alls.

Nej nu blir det ingen träning alls, mamma tyckte inte att jag skulle träna eftersom att jag är förkyld + att jag blödde näsblod, och så pratade jag med Emelie, hon tyckte också att vi skulle vila, och så frågade jag sandra varför jag blödde näsblod så frågade hon Inger, och hon sa att jag förmodligen saknar vitaminer, att jag skulle äta apelsiner & gå ut i solen, och mamma sa att jag var överanstängd & skulle äta apelsiner för jag saknade vitaminer och det låter ganska rimligt, så nu blir det att lyda dom, så idag blir en vilodag, det kan vara skönt, så jag får bli frisk någongång ;O och samla krafter till nästa vecka :):)
Dom har precis utökat passen på gymmet, och det känns mer än bra (:
Rumpa, rygg & mage är nytt så det skulle vi prova på idag men somsagt det får bli nästa torsdag ist, för nu laddar vi för nya tag till nästa vecka :D
Aja nog om träning, nu ska jag fortsätta sitta här tills jag hittar på något annat spänannde, som att jag öppnar ekonomiboken? eller kanske samhällskunskapsboken? eller min läsebok? som snart eller redan ska ha vara utläst, eller så tar jag mig ett bad & väntar på att "du är vad du äter" ska börja ;D jag röstar på dom två senaste alternativen & så blir det nog om jag känner mig själv rätt :) sen blir det sängen tidigt, känner att jag är trött..
aja hejs igen på er :)



Nu fick jag värsta romanen av Emelie, nu har jag läst & förstått att jag ska vila.
Bra söt den damen =) <3


Blir man friskare ju mer man tränar?

- Nej, nej. För mycket träning kan leda till överträning och en längre tids nedsättning av immunförsvaret. Som en följd av detta ökar infektionsrisken. Vilodagar är därför av stor betydelse när det gäller återhämtningen av immunförsvaret.

Vad händer om man börjar träna för tidigt efter en förkylning?

- Då är risken stor att förkylningen tar om, och man ökar på slitaget, eftersom kroppen redan är i nedbrytningstillstånd efter infektionen. Vänta hellre en dag extra mot vad du tycker, det ger mer i längden.


Är det farligt att träna med halsont?

- Det ökar risken för hjärtmuskelinflammation, då vissa virus som går med halsont, har en ökad benägenhet att dras till hjärtmuskeln.


Hur förebygger man en begynnande förkylning?

- Lyssna på kroppens signaler. Känner du dig lite febrig och hängig, avstå från att träna och tävla. Gå och lägg dig i stället. Sömn och vila är bra. Det stärker immunförsvaret och ökar möjligheterna att bli pigg igen.


Hur undviker man hjärtmuskelinflammation?

Vila under och efter luftvägsinfektion!!! Du dör inte bara för att du behöver hålla dig stilla några dagar! Snarare är att du kan, om det vill sig riktigt riktigt illa, dö just för att du tränar och inte lyssnar på kroppen. Det är väl knappast värt besväret?


NU LÄSER DU DET DÄR!


Kan jag träna när jag är förkyld? är en vanligt förekommande fråga jag hör. Svaren varierar men jag har tagit som vana att låta bli om jag har feber eller förkylningssymptom. Allra helst halsont. Även om det kliar i kroppen så låter jag bli. Jag går hellre rastlös än riskerar att förvärra min situation.

Några argument som jag tycker talar för att vila är det faktum att kroppen inte kan hantera en infektion och träning samtidigt. Kroppen prioriterar immunförsvaret vilket leder till att träningseffekten blir väldigt låg.


Tränar du sjuk får kroppen svårare att rå på infektionen vilket kan förlänga din förkylning.


Faran med att träna sjuk är att man kan drabbas av hjärtmuskelinflammation som är ett mycket allvarligt tillstånd. Att återhämta sig från detta tar lång tid och vissa kommer aldrig tillbaka till fullo.


Dessutom är du en smittbärare och det är inte speciellt snällt mot andra att gå till gymmet när du är sjuk och riskera att sprida smittan vidare.

Så innan du går till gymmet när du är förkyld, tänk efter en extra gång.


;/

Hejhopp mina vänner ;D
Nu åt jag precis två stekta ägg, det är jätte gott :D hihi och nyttigt också!

Imorse var det inte skoj & gå upp, tusan vad jag inte ville, kände så mycket hellre för att ligga kvar i sängen, men nej jag var duktig & gick upp, gjorde mig klar & satt mig på bussen, först hade vi språk, jag var aktiv :D bradär, på mig själv. Sen hade vi samhälle hela lektionen gick åt till att läsa bloggar, så vad Anna-Karin pratade om får jag läsa i boken sen.. sen hade vi lunch & sen blev de bussen till fjärran, vi kom sent, men det ordnade sig ändå, vi skulle simma 40 längder klädsim, tusan vad jobbigt det var! efter 4 vändor, var jag trött, det blev kanske 20 fusklängder för mig? sen gav jag upp :D dåligt gjort av mig, men det kan inte hjälpas, vi byttte om, sen kom Peter o skjutsade ner oss på staden, för tusan vad kallt det är ute ;| uschusch! Jag hatar & frysa. Emelie & jag gick och lämnade tillbaka filmen jag & mina kusiner lånade förra veckan, den skulle egentligen in i tisdags men jag hann inte då, så jag hoppas dom inte bögar med någon skuld nu..  aja sen belv det bussen hem! Satt mig här, gjorde iordning lite havregrynsgröt, muuums på det säger jag bara (:

Egentligen så skulle jag varit på gymmet nu & träna benen, men jag tappade helt orken :| förstår inte, men känner mig helt slut, måste vara för att vi simmade! det måste ta något grymt på krafterna, för jag har grymt ont i armarna redan ;| känns som det ligger massa tyngder på dom.. menmen det går väl över, det stör mig  bara att jag känner mig så död, precis som jag redan vart o tränat. Det är llite jobbigt faktikst, vi som skulle köra i 3 timmar idag, först bennen en timme, sen ett pass med "mage, rumpa & rygg" i en timme & sen ett spinningpass en timme.. men somsagt, min kropp är inte på topp, kanske beror det lite på att jag är förkyld? & att vi sovit lite knas under de två senaste dygnen? Och juste, när jag åt min gröt började jag blöda näsblod igen! Igår blödde jag också.. bara utan anledning & igår var det jätte mycket.. :/ skit drygt. Blödde för någon dag sen också.. Varför blöder man näsblod? Någon smart person som vet?

Näe nu ska jag rycka upp mig & åka och träna mot min vilja för första gången :|

Jag berättar om vår lilla Dannmark tripp senare (:
Hejdå på er!

En liten roadtripp :)

Nu sitter jag här hos emelies mamma :D vi har nyss ätit lasange, världsgott var det :D sen åt vi en bit princess tårta som var kvar från igår, muums! :D

Nu väntar jag bara på att Emelie ska bli klar, sen ska vi åka.. (;
Tusan vad spännande det här ska bli!
Vi lämnar somsagt landet snart, eller imorgonbitti, sen kommer vi hem på torsdag morgon ;)
Blir en liten tripp till Helsinborg & sen båt över till Dannmark för mig & Emelie :):)
Vi får ju se hur dethär går... och hur det slutar ;b
Jag hoppas vi inte är alltför trött på torsdag i skolan..
Nu måste vi åka, önska oss lycka till! (:
Hejs, :)

...

Det blev inte sängen för min del, men nu känner jag att det blir det.. tusan vad skönt det ska bli o lägga mig känner jag ;D
Godnatt mina läsare :)

Första dagen efter lovet!

Hejhopp!

Idag har varit en fin dag, fast vi har inte tränat något, det känns hemskt :| mår lite dåligt när jag tänker på det, men det har blivit så att under lovet & helgen har tiden inte räckt till, helt enkelt ;O fast det ska det bli ändring på, imorgon blir det tusan gymmet!! skolan funkade, men usch känner mig fortfaraden skoltrött ;/ på spanskan fick vi tillbaka våra prov, jag fick VG ;D woho, det känns bra. 72/103, har ju kunnat gått bättre, men det kan det ju alltid..  jag är nöjd :) under historian o svenskan känner jag att jag presterade bra faktikst, men sen under matten & engekan var det mindre bra, råkade bli att jag kikade andraavenyn hela matten + engelskan, fast där kom Elisabeth och sa till mig efter en stund. Eersom vi skulle skriva någon uppsats, men jag kan ju inte det, så jag kikade andra avenyn i alla fall, efter att jag skrivit 3 rader. Under den stunden hon sa till mig att skriva kände jag verkligen hur mycket jag hatar engelska & hur mycket jag hatar när någon säger till mig vad jag ska göra. Aja sen smsade Sandra o sa att hon var vid våra skpå så då gick jag o träffade henne ;b så blev det staden för mig, henne & ems, sen bussen hem till Ems mamma, bordet var dukat & maten var klar, det blev som vi sa, pasta med någon såsgrej med lövbitsbitar i :b + varma mini bauegetter :)godaste jag ätit på länge måste jag säga, det är verkligen något speciellt med carinas mat, tänk om jag kunde mätta magen med den varje dag, vad bra jag skulle må ;D huhu, sen vilade vi magen lite framför teven, vi kom på lysnade idér! ;D och sandra lärde mig och virka, så jag virkade en bit på henne vante ;b rikigt skoj faktikst, så vi ska väl köpa gan någon dag & ha virkjynta någon kväll sådär ;D huhu, aja sen blev det hemma gjord princess tårta & latte ;D muuuums!! efter det vilade vi magen lite mer, sen tog vi 7 bussen hem, satt mig här, duschade nyss o nu sitter jag här igen, jag funderar på att lägga mig snart, känner att jag är lite trött, det blev ju inte så mycket sömn inatt precis..

Jag ska väl skriva några rader om lördan hade jag tänkt mig också. Dagen började med att Emil & Sandra kom och hämtade upp mig så åkte vi till Skutskär, sen hämtade vi upp matilda i bomhus, sen emelie på öster, och sen begav vi oss mot Engesberg.. :) vi kom fram vid 5, halv 6? då var bordet dukat, blev tacos :) det var gott..  sen fixade vi lite sådär, och sen började vi med alkoholen ;b och vad trevligt vi hade! Emil, Emelie & Monkan var tay på dans kan jag ju berätta, ;D;D finns filmat, men lägger jag ut det här blir jag väl slagen av emelie :/ och det vill vi inte. Det var rikigt skoj i alla fall.. sen vid 9 kom några pojkar ;b trevligt såsådär, blev lite lekar ;D Morgan lärde oss en rikigt skoj lek, fast det var svårt o hänga med ;O Emelie var ju typ bäst av oss alla? ;b i alla fall, sen fortsatte det så, och juste, fyfan vilken stjärna morgan var på och dansa, haha har nog aldrig garvat så mycket ;D det var grymt! ;D huhu sen vid 10 kom några till pojkar ;b sen fortsatte kvällen & det var trevligt (; Jag & Monkan hoppade på två bussen til staden, fast det egentligen skulle sluta där ute i stugan ;O men så kan det bli ;b

Ne nu blev det här lite jobbigt, ska lägga mig i sängen?

Godnatt :)

Rubrik saknas

Rackarns vad jobbigt att klockan är 01:58, att jag inte är trött & att jag ska upp om 5 timmar :/
Undra hur det ska gå?

Linda gillade inte vad jag skrev så hon blev sur & blockade mig :/ 

Ne nu ska jag göra mig ett försök och sova, Godnatt :)

Jobbigt läge

Nu har jag precis pratat med min bästa vän Emelie i telefonen i sisådär ganska exakt 1 timme & 16 minuter, det var ett rogivande samtal.
Jag tänkte strax lägga mig, jag känner mig lite trött faktiskt & det är skönt! =)

Jag hittar inte orken till & berätta om gårdagen o dagen nu så det får bli imorgon :)
Men jag tänkte bara informera om att det är väldigt synd om mig just nu, jag har blivit förkyld :/ och min hals är paj, den gör inte ont,  men min röst låter kraskras & jag hostar hela tiden & det känns som något sitter i halsen, hårstrån typ? Inte skönt, och så har jag snytit mig sådär 55 gånger idag? så jag har ont på näsan ;/ och nyst sådär 35? ganska jobbigt faktikst, men jag klagar inte, så länge det inte gör ont får det hålla på bäst de vill :b

Jag ser i alla fram emot morgon dagen, efter skolan, för skolan ser jag verkligen inte fram emot, nej usch det här lovet har gått alldeles för fort! det har varit så skönt & vart ledig, suttit på waynes varje dag med en latte (; har inte kunnat blvivit så mycket bättre, det är vår nya hobby (;

I alla fall det är maten hos Ems mor jag längtar till ;D för imorgon efter skolan blir det bussen dit, maaaat + princess tårta hörde jag ryktas om ;D;D;D kan ju verkligen inte bli så mycket bättre än så ;)
Carina är så söt, hon skickade sms till Emelie igår & frågade om vi ville ha princess tårta på måndag, och vem tackar nej till det? sen frågade hon om vi ville ha mat innan det, och vem tackar nej till de? Inte vi i alla fall ;D så frågade hon vad vi ville ha, och vi kom fram till att pasta med fläskfilesåsblanding skulle sitta fint ;)  mat är det bästa som finns, helt klart! =) och Carinas mat är det bästa man kan stoppa i munnen (; huhu
Nej nu blev jag trött, godnatt.


Stugan ikväll ;)

Hejhopp! nu sitter jag här, och jag är lite frustrerad jag har fått hosta :| tusan vad jobbigt det är, fast det gör inte ont så det är ett stort plus, men det är drygt o hosta hela tiden, känns som det typ sitter ett hårstå i halsen, och så känner jag att jag blivit förkyld ;S menmen så länge det inte gör ont lider jag inte (;
Jag fick nyss en kopp varm mjölk med nå halstabletter i av mamma, så jag hoppas det ska hjälpa :)

men somsagt jag var ju för mätt för att skirva om torsdagen sist, tänkte skriva lite kort nu, jag o flickorna satt på Waynes hela dagen eller i alla fall i över 3 timmar o pratade ;b det var mys, sen blev det church street vid 8 med pappa & Sandra :) det var verkligen efterlängtat! Varken jag eller Sandra hade ätit något under hela dagen förutom frukost vid 10 på morgonen så vi var skalpigt hungriga, så först blev det en förtätt som vi delade på :) nå köttfärs, salld, dipper & potatis klyftor :b sen blev det varmtätt, potasis chips vad det nu heter, med kycklingfile, smält ost, 3 dipper & sallad (: kanongott! ;D sen efterrätt, vi delade ltie, så det blev en brownie med glass&grädde och en glass med cockies, glass, grädde & kolasås :b grymt gott var det i alla fall :) efter det var vi mätta som få, så då blev det bussen hem :)

Igår träffade jag Sandra på staden vid 1 (: så gick vi runt o kikade lite, köpte ett svart skärp med nå guld (: sen gick vi och tog en latte på waynes... , satt där några timmar sen blev det en baugette på 9an ;D (a) efter de kom emma :) så tog vi bussen till Willys :b handlade tacos + frukost för ikväll :) så kom Emil & hjälpte oss hihi sen skjutsade han oss till Sandra så stekte jag köttfärs & Emma & Sandra skar upp allt till tacosen & fixade :b sen skjutsade Emil oss till stugan i Engesberg :) lämnade maten, datorn o allt där :b sen åkte vi in till staden, blev hemmakväll, hyrde "Stomp the yard" den är så grymt bra så den tröttnar man aldrig på.. (; och så råkade det bli chips, ostbågar & godis ;O (a) sen gick vi hem till NIklas, satt igång filmen :) men sen ringde Anna, så då blev det ut o träffa Alexander en liten stund sådär :) sen gick vi & köpte kebab o en fet cola ;D haha, fan vad tjocka vi är ;D (a) i alla fall sen tog vi med oss det till Niklas, så åt vi de, och filmen hann vi ju inte se mycket av men den tar vi med ikväll ;) sen tog vi 10 bussen hem.. (:

Och nu måste jag hoppa in i duschen ser jag på klockan ;b

Vi har en hektisk dag framöver, huhu

Blir skutskär en sväng vid  2
Engesberg efter det, och där fortsätter det hela kvällen + natten som det ser ut.. (;
Jag har inte riktigt hittat alkoholsuget än, det känns lite jobbigt, men jag hoppas det hinner komma under dagen.. ;O annars hittas det nog ikv ute i stugan ;)
huhu ska bli skoj o se hur kvällen/natten slutar.. (;
Ha en trevlig lördag! :)


Jag orkar inteeeee....

JAG BLIR SÅ MATT, VERKLIGEN MATT!!!
Usch arg blir jag också!
Så nu går jag & sover, hittar inte orken till o skriva.
Hejdå.

RSS 2.0